Proteion zoekt een

1e Wijkverpleegkundige (leidinggevende), regio Venlo - Beesel

Dienstverband

28 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Venlo Reuver

Werkvelden

Thuiszorg

Wil jij als leidinggevende echt het verschil maken voor cliënt en medewerker? Maak jij de kleine momenten graag bijzonder? Dan pas je bij ons!

Welke uitdaging ga je aan?

Als 1e wijkverpleegkundige binnen de regio Venlo - Beeselben je dagelijks bezig met het leidinggeven aan je collega’s in het wijkteam. In deze unieke functie komen jouw leidinggevende eigenschappen en ambities volledig tot hun recht. Je hebt leidinggevende bevoegdheden en verantwoordelijkheden en je staat dicht bij je collega’s uit jouw wijkteam(s). Een prachtige kans om jezelf verder te ontwikkelen.

Als leidinggevende ben je het eerste aanspreekpunt voor collega’s. Zij kunnen met al hen vragen bij jou terecht. Jij ondersteunt ze tijdens hun reis binnen Proteion en helpt ze bij hun ontwikkeling. Je bent een voorbeeld voor collega’s en weet ze op de juiste manier te inspireren en motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Daarnaast ben je bezig met werving en selectie, waar nodig de verzuimbegeleiding en neem je deel aan relevante projecten om onze organisatie iedere dag weer gewoon bijzonder te maken.

Je gaat uitdagingen niet uit de weg, ziet kansen voor verbeteringen en pakt je verantwoordelijkheid in de uitvoering hiervan. Je denkt mee over het beleid en vind het leuk om mensen te coachen. Daar krijg jij energie van en zij krijgen energie van jou!

Daarom pas jij bij Proteion

Medewerkers kunnen op jou bouwen. Je bent betrouwbaar, flexibel en je hebt vakkennis. Je luistert naar mensen. Dit helpt je in het gesprek met de cliënt en je collega. Je tactvol handelen helpt bij een goede samenwerking met familie, mantelzorgers, medewerkers en lokale partners. Met je enthousiasme en humor weet je een goede teamsfeer te creëren.

Door je analytisch vermogen en inzicht in cijfers kun je sturen op kengetallen, zoals productiviteit. Je zoekt altijd naar oplossingen, ook wanneer deze niet voor de hand liggen. Uiteraard heb je aangetoond een uitstekende verpleegkundige te zijn. Dat je hbo-V geschoold en BIG-geregistreerd bent hoeven wij eigenlijk niet te vragen. Dat is voor jou vanzelfsprekend.
Een managementopleiding op hbo-niveau is een pré, maar niet alleen wat je kunt telt. We zijn vooral benieuwd naar wie je bent.
Kom je binnenkort langs voor een kop koffie?

Gewoon

Wij bieden jou:

  • een jaarcontract voor 28 uur per week (na afstemming), met uitzicht op een contract van onbepaalde tijd bij goed functioneren
  • een bruto maandsalaris in FWG 55 met een maximum van €4.558,88 bij 36 uur per week 
  • eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantietoeslag
  • 237,4 vakantie-uren (o.b.v. 36 uur per week)
  • reis- en onkostenvergoeding
  • een gewoon bijzonder fijne werkplek


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een mooie baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extra's. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoever je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent. We geven jou:

  • een scala aan leer- en ontwikkelmogelijkheden
  • het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP), waarmee jij je belast loon kunt inwisselen voor iets moois (denk aan sport, kinderopvang, fiets, etc.)
  • de mogelijkheid om lid te worden van een van onze personeelsverenigingen
  • leuke verrassingen gedurende het jaar (denk aan Dag van de Zorg en de feestdagen) 


Jouw team
In ons team werken we intensief samen en streven we doelen na om gezamenlijk elke dag de beste zorg voor de cliënt te blijven realiseren in de regio Venlo - Beesel. Dit doen we natuurlijk samen met onze medewerkers die elke dag gewoon bijzonder maken.

We hebben oog en oor voor elkaar en vinden het belangrijk dat je binnen je functie jezelf kunt zijn. We houden van een open, transparante cultuur waarin we elkaar feedback kunnen geven en elkaar uitdagen. Daarnaast vinden we het belangrijk om onze successen te vieren, klein en groot, waarmee we blijven focussen op al het positieve. Gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Een spontane lunch, een wandeling of een heerlijk stuk chocola, wij zijn overal voor in!

'Je bent een voorbeeld voor je collega's en weet ze op de juiste manier te inspireren om nog beter te presteren!' 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

Solliciteren

Heb je een vraag over deze vacature?
Mieke heeft het antwoord!

 Mieke Hoeijmakers
 Regiomanager
 0652669013
 miekehoeijmakers@proteion.nl
 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.