Zuyderland zoekt een

2 Anesthesiologen (0,8-1,0 FTE)

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Sittard – Geleen Heerlen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Zuyderland Medisch Centrum is een van de Samenwerkende Topklinische opleidings Ziekenhuizen (STZ). STZ ziekenhuizen onderscheiden zich door steeds de voorhoede positie te kiezen met patiënt gericht wetenschappelijk onderzoek, topklinische zorg en opleiding. Zij richten zich hierbij op de volgende kernthema's: innovatie, medisch leiderschap en transitie van de zorg.

De vakgroep Anesthesiologie van Zuyderland Medisch Centrum zoekt per direct

2 Anesthesiologen (0,8-1,0 FTE)

  • 1 vakgroeplid
  • 1 chef de clinique (tijdelijk dienstverband 1 jaar)

De vakgroep bestaat momenteel uit 29 anesthesiologen, van wie een aantal tevens werkzaam is als intensivist of pijnspecialist. De nieuwe collegae zullen ingezet worden in de volle breedte van de anesthesiologische zorg op beide locaties, Heerlen en Sittard/Geleen en zullen tevens participeren in het dienstrooster. Zuyderland MC is een STZ-ziekenhuis waar, behoudens cardiochirurgie, alle specialismen vertegenwoordigd zijn. Er is sprake van een regionale functie op het gebied van maag/slokdarmchirurgie, bariatrie en longchirurgie. De vakgroep zal vanaf 1 juli 2020 participeren in de opleiding tot anesthesioloog.

Profiel

De gezochte kandidaten zullen voornamelijk op de operatiekamers werkzaam zijn.

Voor de vacature van chef de clinique zoeken wij een kandidaat die de opleiding tot anesthesioloog (nagenoeg) heeft afgerond. Voor uitbreiding van onze vakgroep zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat die alle aspecten van de anesthesiologie beheerst.

Functie-eisen beide functies

  • Een geldige BIG- en RGS-registratie als anesthesioloog;
  • Goede contactuele eigenschappen, zowel in omgang met patiënten, collegae als overige medewerkers;
  • Een actieve deelname aan de opleiding van arts-assistenten en co-assistenten;
  • De bereidheid tot participatie in wetenschappelijke activiteiten.

Aanvullende functie-eisen vakgroeplid

  • Actieve deelname aan commissies en werkgroepen;
  • Bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de vakgroep.

Ons aanbod

De arbeidsovereenkomst met de chef de clinique wordt aangegaan met het Medisch Specialistisch Bedrijf Zuyderland, voor de duur van 1 jaar.

Salariëring vindt plaats conform de AMS regeling. Het salaris wordt vastgesteld afhankelijk van opleiding en ervaring. Werktijden worden in onderling overleg bepaald.

Toetreding van ons nieuwe vakgroeplid vindt plaats volgens gemaakte afspraken met MSB Zuyderland. Het MSB kent een uniforme toetredingsregeling. Er geldt een proefperiode voor de duur van één jaar.

Inlichtingen

Informatie over beide functies kan worden ingewonnen bij één van de leden van het Dagelijks Bestuur van de vakgroep Anesthesiologie: de heer V. van Dongen, anesthesioloog-pijnspecialist, de heer T. van der Beek, anesthesioloog of mevr. D. Hoofwijk, anesthesioloog-pijnspecialist. Zij zijn bereikbaar via de vakgroepcoördinator, mevr. A. Reinierkens, tel. 06-30656413 of a.reinierkens@zuyderland.nl.

Solliciteren

Schriftelijke sollicitaties, vergezeld van een curriculum vitae, kunnen tot en met 12 juli a.s. gestuurd worden naar het Bestuur Medisch Specialistisch Bedrijf Zuyderland, Postbus 5500, 6130 MB Sittard of per mail via msb-recruitment@zuyderland.nl.

Onze huidige chef solliciteert mee naar de functie van anesthesioloog als lid van de vakgroep.

Over Zuyderland Medisch Specialistisch Bedrijf

Per 1 januari 2015 is het coöperatief Medisch Specialistisch Bedrijf Zuyderland opgericht, waarin vrijgevestigd medisch specialisten en medisch specialisten in loondienst zijn verenigd. Binnen MSB Zuyderland zijn circa 400 medisch specialisten actief. De medisch specialisten hebben zich verenigd in vakgroepen. Zuyderland is een van de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ) en sedert 2003 NIAZ-geaccrediteerd.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks, kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.