Zuyderland zoekt een

2 Verpleegkundigen hospice Mariaveld 24 uur per week (Susteren)

Dienstverband

24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Susteren

Werkvelden

Ouderenzorg

...Dan is daar het moment dat genezing niet meer mogelijk is en het einde van het leven nadert. De meeste mensen brengen die laatste periode het liefst door in hun eigen vertrouwde omgeving of op een plek die aanvoelt als een 'thuis'. Hospice Mariaveld in Susteren is zo'n plek. In een mooie, huiselijke omgeving kan de cliënt samen met zijn naasten op een rustige manier afscheid nemen van het leven.

Wil jij als Verpleegkundige een belangrijke rol spelen in het geestelijke en lichamelijke welbevinden van onze cliënten op locatie van Hospice Mariaveld? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Wat ga je doen?

De functie is gericht op het geestelijke en lichamelijke welbevinden van de cliënt in het kader van de dagelijkse verzorging tijdens zijn laatste dagen. Je voert verpleegtechnische interventies uit in complexe zorgsituaties. Tevens ben je in staat om te improviseren en weet je ook jouw grenzen te bewaken. Je houdt van aanpakken en hebt een positieve klantgerichte instelling. Daarnaast maak je onderdeel uit van een team en heb je hierin een positieve bijdrage om de gestelde teamresultaten te behalen; de vraag van de cliënt en zijn familie staat hierin centraal.
Wie ben jij?

 • Een afgeronde opleiding verpleegkunde op minimaal MBO-niveau met BIG-registratie;
 • Kennis van en ruime werkervaring met palliatieve zorgvragen;
 • In staat om de verzorgenden te coachen en aan te sturen in de verzorgende handelingen;
 • Specifiek bijgeschoold m.b.t. de doelgroep;
 • In het bezit van het certificaat palliatieve zorg of bereid om deze te behalen;
 • Kernwaarden: werken in teamverband, flexibel en inzetbaar op beide locaties;
 • In staat om cliënten en hun relaties geduldig en integer te begeleiden;
 • In het bezit van een rijbewijs en auto.

Wat bieden wij?

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd bij de grootste werkgever van Limburg;
 • De arbeidsduur bedraagt gemiddeld 24 uur per week;
 • Er wordt gewerkt in alle diensten (ochtend-, avond- en nachtdiensten);
 • Salaris volgens CAO Ziekenhuizen in FWG 45 (minimaal € 2.554, - bruto per maand en maximaal € 3.468, - bruto per maand bij een 36-urige werkweek);
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%) en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder collectiviteitskorting bij zorgverzekering, een sportabonnement met korting, ontspannende stoelmassages, leuke teamuitjes, interessante workshops en nog veel meer leuke en interessante voordelen die jaarlijks worden vernieuwd;
 • Tal van carrière- en ontwikkelingsmogelijkheden binnen onze brede organisatie.

Interesse?

Voor informatie kun je tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met Kathinka van Hoesel, unitmanager Hospice Mariaveld, via 06-12406865.
Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.
Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.