Sevagram zoekt een

Aankomende BBL leerlingen (persoonlijk) begeleider maatschappelijke zorg van het Vista college opgelet!

Dienstverband

24 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Welkom bij Sevagram!
Ben jij aangemeld op het vista college voor de opleiding (persoonlijk) begeleider maatschappelijke zorg voor het komende schooljaar en nog opzoek naar een BBL plek binnen een ouderenzorg organisatie? Dan is deze oproep voor jou!

Bij Sevagram werken we allemaal vanuit ons hart. We zijn er iedere dag voor onze bewoners en cliënten, hun familie en voor de mensen die bij ons werken. Als je bij ons een opleiding volgt, kun je op ons rekenen. We besteden veel aandacht aan een goed leerklimaat en begeleiding.

Wat goed is om te weten voordat je verder leest en enthousiast wordt :)
In de opleiding heb je twee keuzedelen waarvan Sevagram het keuzedeel verzorgende en verpleegtechnische handelingen verplicht. Ook is het verplicht om deel te nemen aan een ADL (algemene dagelijkse levensverrichtingen) scholing. Dit heeft er mee te maken dat de (persoonlijk) begeleiders die werkzaam zijn binnen Sevagram ook ingezet worden in de directe zorg. Het is dan ook belangrijk dat je hiervan bewust bent en dat je er affiniteit mee hebt om ook aan de slag te gaan in de directe zorg.

De opleiding volg je volgens het werken & leren principe (beroepsbegeleidende leerweg). Eén dag in de week ga je naar school, de overige dagen werk je in de praktijk. Gedurende de opleiding maak je kennis met verschillende locaties van Sevagram. Want hoe mooi is het om te kunnen leren van verschillende teams, verschillende doelgroepen!

De ouderenzorg saai? Niet bij Sevagram!
Hier vind je lekker veel uitdaging en kun je de theorie direct toepassen in de praktijk. Bovendien dagen we je uit om mee te denken over innovaties, maak je kennis met experts uit het zorg en zie je de vele verschillende facetten van de ouderenzorg waarbij onze bewoner of cliënt centraal staat. Je leert dus veel in korte tijd en bouwt ondertussen een band op met onze bewoners, collega’s en vrijwilligers. Werken en leren met je hart!

Kom ontdekken wat bij jou past! Interesse of vragen? Wij vertellen je graag meer! Wij vergoeden niet alleen je opleidingskosten (college- en boekengeld én lestijdvergoeding) maar je ontvangt ook een bijpassend salaris* en een contract van minimaal 28 uur per week voor de duur van de opleiding (met uitzicht op een vast dienstverband). Je studeert, doet werkervaring op en krijgt betaald. Aan het einde van je studie kijken we samen naar de mogelijkheden voor een passende en uitdagende baan bij Sevagram.
  • Jonger dan 21 jaar: Een leerlingensalaris (gebaseerd op het wettelijk minimum(jeugd)loon (WML) plus 10%).
    • Ouder dan 21 jaar: Een salaris dat hoort bij de zij-instroomperiodiek van de functiegroep die van toepassing is voor de functie, waarvoor je wordt opgeleid.

Overige arbeidsvoorwaarden conform cao VVT. Cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg (VVT) – FNV

Enthousiast en klaar voor het avontuur?
Wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Leonie. Meteen solliciteren kan natuurlijk ook. Uiterlijk binnen 1 week na solliciteren krijg je een terugkoppeling na aanleiding van je sollicitatie.

Een sollicitatiegesprek en een assessment is onderdeel van de selectieprocedure.
De sluitingsdatum van deze vacature is zondag 4 juni.

Wil jij meer zien over het werken bij Sevagram? Volg ons dan op onze social media kanalen Werken bij Sevagram | Facebook en Werken bij Sevagram (@werkenbijsevagram) • Instagram-foto's en -video's

-
Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag en een referentiecheck maken deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.