Deel dit:

Dinsdagavond 14 mei (17.30-19.00 uur) organiseert Zuyderland Zorgcentra (ouderenzorg) en Zuyderland Thuiszorg een informatieavond voor geïnteresseerden in het BBL-Helpende Zorg en Welzijn opleidingstraject (mbo-2).

Voor wie?

Wil jij graag de switch maken naar de zorg of ben je toe aan een vervolgstap in je zorgcarrière?

Zuyderland Zorgcentra en Zuyderland Thuiszorg bieden jou de mogelijkheid om werken en leren te combineren en het Helpende zorg en welzijn (mbo-2) te behalen. Beide opleidingstrajecten starten vanaf september 2024 en duren maximaal één jaar. Naast een waardevol diploma, heb je na het afronden van de opleiding ook gelijk een vaste baan op zak!

Zuyderland Zorgcentra en Zuyderland Thuiszorg:

Zuyderland Zorgcentra heeft meerdere zorgcentra in de regio van Sittard-Geleen tot Echt. Onze locaties zijn gericht op PG, somatiek, kleinschalig wonen, intramuraal, extramuraal en palliatieve terminale zorg.

Zuyderland Thuiszorg heeft 33 wijkteams in de regio Sittard, Geleen, Beek en Born. Als zorgprofessional sta je dicht bij het echte leven van de cliënt in al zijn puurheid, vreugde en verdriet. Mede door jouw zorg kunnen de cliënten vaak langer thuis blijven wonen.

Informatieavond:

Tijdens de informatieavond ontvang je meer informatie over Zuyderland Zorgcentra en Zuyderland Thuiszorg, het opleidingstraject, de arbeidsvoorwaarden en de selectieprocedure. Er zijn deze avond diverse medewerkers aanwezig waaronder een recruiter, opleidingscoördinator, praktijkbegeleider en een BBL-student.

Door middel van een uitgebreide presentatie en een drietal gespreksrondes (opleidingstraject, arbeidsvoorwaarden en werken en leren in praktijk) in kleine groepjes samen met een Zuyderland medewerker, word je zo volledig mogelijk geïnformeerd en heb je de mogelijkheid om al je vragen te stellen.   

Aanmelden:

Heb je interesse en wil je de informatieavond graag bijwonen, stuur dan een mail naar: 

hr-opleidingen@zuyderland.nl (vermeld je voor- en achternaam en telefoonnummer). Je ontvangt vervolgens een reactie per mail met alle benodigde informatie.

Locatie:

Hoofdkantoor Zuyderland Care, Parklaan 10 in Sittard

Meer informatie:

Meer informatie over het BBL-opleidingstraject Helpende Zorg en Welzijn kun je vinden via de volgende 2 vacaturelinkjes:

Zorgcentra:

https://www.werkenbijzuyderland.nl/vacature/2804/bbl-opleiding-helpende-zorg-en-welzijn-zuyderland-zorgcentra-1-jarig-opleidingstraject

Thuiszorg:

https://www.werkenbijzuyderland.nl/vacature/3105/bbl-opleiding-helpende-thuiszorg

Uiteraard is het ook al mogelijk om te solliciteren op één van beide opleidingstrajecten via de sollicitatielink. De sollicitatieprocedure zal dan alvast worden opgestart.

Hopelijk tot snel!