Deel dit:

Recruiter Chantal Simar neemt je graag mee in de Care én Cure wereld van Kempenhaeghe.

Care

In de Sterkselse wijk Kloostervelden wonen circa 175 cliënten van Kempenhaeghe te midden van hun ‘nieuwe buren’. In deze bijzondere omgeving op het voormalige instellingsterrein begroet ik geïnteresseerde verpleegkundigen, verzorgenden en activiteitenbegeleiders graag persoonlijk.

Of je in opleiding ben, net afgestudeerd, al jarenlange ervaring hebt of een carrièreswitch overweegt: Je bent van harte welkom om te zien hoe de zorg van Kempenhaeghe voor mensen met epilepsie en een verstandelijke beperking eruit ziet.

Je komt meer te weten over:
- de functies voor welke wij collega’s zoeken
- onze vakgebieden en hoe je daarin scholing kunt volgen
- over multidisciplinair samenwerken in de epilepsiewoonzorg
- over ons programma voor zij-instroom
- en nog veel meer!

Cure

Elke dag maken wij het verschil voor een kind, een gezin, een familie. Door onze patiënten, cliënten en leerlingen, ondanks hun diagnose of beperking, meer perspectief te bieden.

Hoe werkt het multidisciplinair samenwerken in de praktijk?  Welke (epilepsie)training krijg je als je in dienst komt? Welke functies zijn er op het Opnamecentrum of op de poliklieken van het Academisch Centrum voor Epileptologie of het Centrum voor Slaapgeneeskunde?

Ben je als doorgewinterde (zorg)professional gewoon nieuwsgierig naar Kempenhaeghe en wil je wel eens een kijkje van dichtbij komen nemen?
Meld je dan aan voor het wekelijkse Online JobCafé op de vrijdagochtend van 10.00-11.30 uur.

Recruiter Chantal Simar beantwoordt graag al jouw vragen!

Meer informatie en aanmelden