Deel dit:

'Ontdekdezorg banenmarkt' helpt je te ontdekken wat de sector zorg en welzijn allemaal te bieden heeft. Ontdekdezorg wordt speciaal georganiseerd voor carrière-switchers en herintreders.

Wat kun je verwachten:
Maak kennis met diverse organisaties uit de diverse werkvelden van de sector zorg en welzijn uit de regio Weert. Dit zijn o.a. organisaties welke gericht zijn op zorg voor ouderen, gehandicapten en thuiszorg.

Ga interactief het gesprek aan met de aanwezige recruiters en eventuele zorgmedewerkers. Ontdek zelf welke doelgroepen er zijn en welke bij jou zou kunnen passen.
Stel al je vragen over wat het inhoudt om te werken in deze uitdagende sector. Ga in gesprek met Sterk in je werk loopbaancoach Hans Nijssen.
Ontdek ook de mogelijkheden van een leer- werktraject (BBL-traject), een combinatie van leren en werken met salaris!
Wil je meer weten over de meer dan 850 vacatures op onze website? Medewerkers van Zorgnet Limburg vertellen je hier alles over.

Deelnemende organisaties:

Ouderenzorg/Thuiszorg

Gehandicaptenzorg

Tijden: Donderdagavond 18 april, van 17.30-20.00 uur.

Locatie:
Bibliocenter Weert
Wilhelminasingel 250
6001 GV Weert

Aanmelden voor deze oriëntatiemiddag is niet verplicht. Wanneer je je aanmeldt ontvang je een herinneringsmail met een overzicht van de deelnemende organisaties en activiteiten die je kunt verwachten. Wel zo handig!

Aanmelden oriëntatieavond 18 april a.s.

Ontmoet potentiële werkgevers en vind jouw droombaan! 

 

Deze oriëntatiemiddag organiseren wij samen met Bibliocenter Weert.

 

 

Deze organisaties nemen deel: