Deel dit:

Werken vanuit je hart. Sevagram staat als Planetree gecertificeerde organisatie (www.planetree.nl) middenin de samenleving. Zij zijn er voor anderen. Voor hun bewoners, hun families (of vrienden) en voor jou. Je hebt voor al je cliënten en hun omgeving échte aandacht. Aandacht die je je naaste gunt. Daarbij ben jij als arts voor bewoners, en hun familie, een bekend en vertrouwd gezicht. Jij biedt ze een stukje continuïteit op de locaties, hun thuis. Hier gaan de dingen formeel waar nodig, maar informeel waar mogelijk. In de vakgroep werken bevlogen en betrokken medici die iets over hebben voor hun cliënten én voor elkaar.

Ontdek het zelf! De (specialistisch) artsen van Sevagram laten je graag zien hoe de ouderenzorg er bij bij hun in de praktijk uit ziet. Ze vertellen je met veel bevlogenheid over hun expertise gebied(en), onze multidisciplinaire samenwerking, de mogelijkheden om mee te denken en adviseren over beleid en innovatie en… nog veel meer!

Boek een oriëntatiedag. Nieuwsgierig naar de manier van werken bij Sevagram? Je kunt een oriëntatie dag boeken via Mirte Hoop, recruiter. Eerst nog een aantal vragen? Deze kun je Mirte ook stellen. Tot gauw?

06 – 2849 5939

mirte.hoop@sevagram.nl