Kempenhaeghe zoekt een

Activiteitenbegeleider dagbesteding Boelakkers

Dienstverband

28 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Heeze

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Ben jij ook zo fan van alles wat met media te maken heeft?  
Start dan met ons de mediagroep op!

Lijkt het je leuk om onze deelnemers te leren mailen, vloggen, ontwerpen, filmen, bewerken van foto’s of tekstverwerken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Binnen onze dagbesteding zal namelijk een mediagroep gestart worden op locatie de Boelakkers. Werkplaats de Boelakkers is een dagbestedingslocatie op het industrieterrein de Poortmannen te Heeze en maakt deel uit van het cluster dagbesteding Buitenlocaties.
We bieden deelnemers met epilepsie en een verstandelijke beperking passende dagbesteding, in de vorm van arbeidsmatig werk.
Daarnaast gaat hier een multimediagroep van start. Doordat dit een nieuwe ontwikkeling is, is er ruimte om je talenten in te zetten en proactief mee te denken in de verdere opzet van multimedia.
We dagen onze deelnemers uit zich te ontwikkelen, hun talenten te ontdekken en te benutten, zodat ze trots kunnen zijn op wat ze doen. Uitgangspunten hierbij zijn; eigen regie, zelfredzaamheid, samenwerking, veiligheid en optimale epilepsiebehandeling. Deelnemers voelen zich maatschappelijk gewaardeerd omdat ze arbeidsmatig werk voor bedrijven uitvoeren uit de regio.
Samen met locatie de Plaetse en de boerderij (Kloostervelden) vorm je een team. Je bent mogelijk soms ook werkzaam op deze locaties.

Wat ga jij betekenen als activiteitenbegeleider
Als activiteitenbegeleider werk je volgens activiteitenplannen aan de doelen van de deelnemers. Je biedt activiteiten aan om op methodische wijze een bijdrage te leveren aan de te bereiken doelstellingen.
Hierover rapporteer je in het huidige HIX-systeem. Dit alles binnen de visie dagbesteding: “Geluk, talent en trots” en de concepten arbeid en media. Samen met je collega’s maak je onderdeel uit van het multidisciplinair team.
 
Wat breng jij mee

 • Je bezit een diploma op niveau 3 of 4 richting activiteitenbegeleiding of agogisch werk;
 • je hebt feeling met het concept arbeid en media;
 • je hebt affiniteit en ervaring met computers en leert snel met nieuwe software om te gaan;
 • je geeft op een creatieve, innovatieve, leergierige, enthousiaste en flexibele wijze invulling aan de multimediagroep, waarbij de regie zoveel mogelijk ligt bij de deelnemers;
 • je bent in staat om (gedrags)vraagstukken adequaat aan te pakken;
 • je kunt zowel zelfstandig als in een team werken;
 • je durft kritisch te zijn naar je collega’s en kunt richting geven en houden.
 • je bent flexibel inzetbaar op verschillende locaties binnen het cluster;
 • je levert een betekenisvolle bijdrage aan het team en aan de ontwikkeling van Kempenhaeghe in het algemeen. Je doet ertoe. Jij maakt Kempenhaeghe tot een bijzondere organisatie, waar alle kennis en aandacht voor onze doelgroepen aanwezig is.

Wat bieden wij jou

 • Een aanstelling voor 1 jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling;
 • een dienstverband voor 28 uur per week;
 • Cao Ziekenhuizen, salaris FWG 40, maximaal € 3.025 bruto per maand bij een fulltime aanstelling, afhankelijk van de opleiding;
 • eindejaarsuitkering en vakantietoeslag, beide structureel van 8,33%;
 • een uitgebreid meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, denk aan de aanschaf van een mobiele telefoon;
 • volop (door) groeimogelijkheden.


Informatie en sollicitatie
Interesse? Top! Solliciteer dan via bijgaande link voor 1 oktober 2021.
De kennismakingsgesprekken zijn gepland op donderdagmiddag 14 oktober a.s.

Heb je vragen over de functie neem dan contact op met Sharon Looijen, clustermanager dagbesteding Buitenlocaties, via M. 06-20971007 of met Ellen Steenbakkers, Coördinerend activiteitenbegeleider de Boelakkers, tel. 040-2279749


Heb je verder nog vragen, bel of app me dan gerust!
Chantal Simar, recruiter via M. 06-51142379
simarc@kempenhaeghe.nl


Bereikbaarheid: 15 min. vanaf Weert, dus ook goed bereikbaar vanuit Limburg.