Koraal zoekt een

Activiteitenbegeleider - Gastenhof

Dienstverband

8 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Voor onze locatie in Simpelveld zoeken we een Activiteitenbegeleider met affiniteit voor beweegactiviteiten. Het betreft een functie voor gemiddeld 8 uur per week.

Over de functie

Als Activiteitenbegeleider ben je bezig met het coördineren en uitvoeren van individuele en/of groepsactiviteiten in het kader van de vrijetijdsbeleving van onze jeugdigen.

De werktijden zijn voornamelijk buiten schooltijd (weekend, middag en avond).


Wie zoeken wij?


Een enthousiaste, creatieve en sportieve collega met affiniteit voor beweegactiviteiten in de breedste zin van het woord. Je bent communicatief, sociaal vaardig en beschikt over een groot doorzettingsvermogen. Daarnaast ben je zelfstandig, sta je stevig in je schoenen en heb je een flexibele instelling.

Je beschikt over een MBO 4 diploma MMZ of vergelijkbaar en enige ervaring met de doelgroep.

Wat bieden wij?

Een leuke en afwisselende functie met een boeiende doelgroep.
  • De functie is ingedeeld in FWG 40: min €2.236 en max €3.154 bruto/maand o.b.v. een 36-urige werkweek.
  • ORT, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering (8,33%). Meer informatie omtrent de arbeidsvoorwaarden binnen Koraal tref je aan via de bijgevoegde link: https://www.werkenbijkoraal.nl/werken-en-leren-bij/arbeidsvoorwaarden
  • Voldoe je aan de criteria, dan start je in principe direct met een dienstverband voor onbepaalde tijd. Andere opties in onderling overleg en afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • Ingangsdatum: snel mogelijk.
  • De standplaats zal met name Simpelveld zijn, maar we vragen bereidheid om ook op andere locaties binnen Parkstad ingezet te worden.

Meer informatie


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anita Frijns (teammanager) via telefoonnummer: 06-51321774 of met Jacqueline Ramakers (activiteitenbegeleider) via telefoonnummer: 06-18835982.

Reageren

Interesse in deze leuke functie? Wij ontvangen graag vóór 25 juni a.s. je CV en motivatie via het sollicitatieformulier.