De Zorggroep zoekt een

Activiteitenbegeleider III Gerontopsychiatrie Camillus Roermond

Dienstverband

1 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Thuiszorg
Heb je hart voor het welzijn van een gerontopsychiatrische cliënt? Wij zoeken een nieuwe energieke collega!

Wat ga je doen?
Wij verwachten van jou dat je in staat bent tot het uitvoeren van doelgroepgerichte activiteiten voor specifieke kwetsbare groepen cliënten. Je hebt affectie met deze specifieke doelgroep. Voor een optimaal welbevinden dien je vraag en aanbod op elkaar af te stemmen, om een bijdrage te leveren aan het lichamelijk, geestelijk en sociaal welbevinden van de cliënt. Je werkt in een klein team dat onderdeel is van een multidisciplinair team waarmee de samenwerking wordt opgezocht. Een open en initiatiefrijk team met ruimte voor innovatieve ontwikkelingen, dat altijd denkt in mogelijkheden en kansen.

Onze cliënten wonen binnen kleinschalig wonen gerontopsychiatrie. Van jou wordt verwacht dat je cliënten ondersteunt om de doelen vanuit het zorgplan te behalen. Waarbij jij een rol zult spelen om vanuit jou expertise zorgdoelen op te stellen. De behandeling - en welzijnsactiviteiten worden zodanig uitgevoerd dat zelfredzaamheid en lichaamsfuncties van de cliënt optimaal worden gestimuleerd, rekening houdend met de wensen, psychisch welbevinden en mogelijkheden van de cliënt.

Je stimuleert, motiveert medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers om samen het welzijnsaspect te kunnen dragen, zodat het een gezamenlijkheid is. Je draagt mede zorg voor een veilige en prettige omgeving, mede door het bieden van structuur.

Je organiseert activiteiten voor een groep maar ook op individueel niveau.

Hoe zorgen wij voor jou?
Dat je je welkom zult voelen in ons team en je de kans krijgt om je te ontwikkelen in deze functie. Als Activiteitenbegeleider III schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van maximaal €2937,68-, bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. De vacature is voor onbepaalde tijd. Contracturen zijn bespreekbaar. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:
  • eindejaarsuitkering van 8,33%
  • vakantiegeld van 8%
  • Aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het 'weg-na-het-werk'-programma.

Wat maakt jou de juiste Activiteitenbegeleider III ?
Affiniteit met ouderenzorg en psychische ziektebeelden. Je hebt kennis van en ervaring met deze ziektebeelden. Je bent bereid om vraaggericht te werken, in staat tot relativeren en reflecteren en flexibel inzetbaar. Je bezit een grote mate van sociale en communicatieve vaardigheden in de omgang met cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en externe relaties.

Verder:

Je bent een spil in het sociale netwerk van onze cliënt.
Je onderschrijft en draagt de visie van De Zorggroep uit.
Je bent flexibel inzetbaar ( denkend hierbij aan dag en avonddiensten maar ook weekenden)
Je bent in het bezit van een SPW 4 diploma, AB diploma, SPH, MMZ4.

Enthousiast geworden?
Wil je meer informatie over de functie of zelf ervaren hoe het is om bij De Zorggroep te werken? Loop vrijblijvend een dagje mee bij de gerontopsychiatrie in Roermond. Onze recruiter Evelien Smeets vertelt je graag meer over het werk van een Activiteitenbegeleider III en is te bereiken via Evelien.Smeets@dezorggroep.nl

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.