LEVANTOgroep zoekt een

Activiteitenbegeleider Novizorg

Dienstverband

16 - 31,8 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Ben jij een gedreven zorgprofessional met een hart voor kwetsbare mensen met een verstandelijke, lichamelijke, psychische en/of sociale beperking? NOVIzorg biedt een waardevolle kans om als activiteitenbegeleider voor 16-32 uur (uren in overleg) aan de slag te gaan. Word jij hier enthousiast van? Solliciteer dan nu!

Dit is jouw werkplek! Je gaat aan de slag op meerdere locaties binnen Novizorg. Bij NOVIzorg werken circa 70 medewerkers en 40 vrijwilligers. We hebben begeleiders, verzorgenden / verpleegkundigen, bewegingsagogen, huishoudelijke medewerkers, behandelaren en uiteraard meerdere mensen in administratieve functies.
De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag tussen 8.30-17.00 uur. De inzet en planning wordt in overleg besproken. Dit is waar jij blij van wordt! Samen gaan we voor het beste voor onze cliënten!
Als activiteitenbegeleider bij Novizorg heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden:
 • Het ondersteunen, begeleiden en trainen van cliënten met inachtneming van de zelfredzaamheid van de cliënt enerzijds en rekening houdend met de WMO en WLZ-regelgeving anderzijds.
 • Dossiervoering.
 • Aanbieden van sport, breinactivering, beeldende vorming, communicatieve- en ontspanningsactiviteiten.
 • Organiseren van activiteiten.

Dit is wat je van NOVIzorg kan verwachten!
We hebben alle tijd voor je en vinden het belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat, betrokken blijft en jezelf ontwikkelt.
Daarom bieden wij jou:
 • Een brutosalaris volgens de Gehandicaptenzorg, schaal 40 minimaal € 2.672,- en maximaal € 3.606,- op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week.
 • Goede arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling en naast vakantiegeld kom je ook in aanmerking voor een eindejaarsuitkering en als dit aan de orde is ook onregelmatigheidstoeslag.
 • Een goede vergoeding voor woon/werkverkeer: tot 30 km enkele reis óf een volledige vergoeding indien je met het OV reist. En afhankelijk van de functie een thuiswerkvergoeding.
 • Een preventief budget om in te zetten voor jouw vitaliteit (bijv. vergoeding sportabonnement)
 • Het Ontwikkel-Me-Nu: als je sna(c)kt naar iets lekkers. Het opleidings- en trainingsaanbod om een goede bodem te leggen voor je werk.
 • Ontwikkelcoaches die kunnen ondersteunen bij de persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling en vorm geven aan een duurzaam en optimaal leerklimaat.
 • Je start in een tijdelijk contract van 1 jaar en als het wederzijds bevalt en bij ongewijzigde organisatieomstandigheden krijg je een vast contract.

Een goed begin is het halve werk en daarom start je je carrière bij NOVIzorg met een uitgebreid introductieprogramma waarbij je de organisatie en je collega’s leert kennen.

Dit is wat onze cliënten van jou nodig hebben!
Een enthousiaste collega die nét zo'n hart heeft voor onze cliënten als wij hebben.
Dit kenmerkt jou:
 • Je bent in het bezit van een relevant mbo zorgdiploma niveau 4 en hebt affiniteit met onze doelgroep. Ervaring is mooi meegenomen.
 • Je beschikt over een rijbewijs en auto zodat je verschillende locatie van NOVIzorg kunt aandoen.
 • Je vindt het een uitdaging om groepsactiviteiten op te zetten en aan te bieden.
 • Je vindt het een leuke afwisseling om te werken als (groeps)begeleider in combinatie met verzorgende taken.
 • Je hebt ervaring en affiniteit met het opstellen van doelstellingen en het maken van zorg/behandelplannen van cliënten.
 • Je vindt het fijn om afwisseling in je werk te hebben en om in een jong en dynamisch team te werken.

Dit is NOVIzorg!
NOVIzorg biedt ondersteuning aan volwassen cliënten met een verstandelijke, lichamelijke, psychische en/of sociale beperking. Zij doet dit binnen activiteitencentra maar ook op locaties daarbuiten. De meest voorkomende ziektebeelden van onze cliënten zijn: dementie, Parkinson, NAH (niet aangeboren hersenletsel),(matige) psychiatrische ziektebeelden en kwetsbare ouderen.

Per 1 januari 2024 is NOVIzorg onderdeel geworden van LEVANTOgroep. Het unieke daarvan is dat je komt te werken in een kleine, hechte organisatie met korte lijnen, maar toch de voordelen van LEVANTOgroep als grote organisatie kunt meepikken.

Dit is hoe je solliciteert!
Solliciteren kan via de volgende link:

https://levantogroep.inhroffice.com/nl/job/318746/apply

We gaan zo snel mogelijk met geschikte sollicitanten in gesprek.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met teammanager Pascal Roijen via 06-21692826 of met HR via 088-7077600.
Bezoek ook onze website www.novizorg.nl voor meer informatie over NOVIzorg.