Deel dit:

Proteion gaat inzetten op een nieuwe functie: sociaal psychiatrisch verpleegkundige!

“Ik werk al zeven jaar bij Proteion, zowel op de PG-afdelingen als bij somatiek. Ik voel me er thuis. We krijgen steeds meer bewoners met bijkomende psychiatrische problematiek. Ook hen willen we passende,
specialistische zorg bieden. Dat hoort gewoon bij onze kwaliteit van zorg, vinden we. Een sociaal psychiatrisch verpleegkundige is dus heel erg welkom in ons team.” 

Funs Boots, psycholoog bij Proteion

“Het sterke aan de ouderenzorg is dat je echt als één team rond de cliënt kunt staan. De vraagstukken van onze bewoners zijn vaak boeiende puzzels waarin somatische klachten en het psychisch en cognitief functioneren een rol kunnen spelen. Fijn als je die kunt helpen oplossen!”

Moniek Gielens, GZ-psycholoog bij Proteion

Moniek en Funs werken bij het Expertise en Behandelcentrum van Proteion. Samen met hun collega’s en de zorgmedewerkers in onze huizen, bieden ze als één multidisciplinair team zorg aan onze bewoners. Om het behandelteam compleet te maken zoeken zij een sociaal psychiatrisch verpleegkundige als collega. Een echte pionier. Een betrokken durver en doener die in deze nieuwe functie binnen het psychosociaal team als brug tussen behandelaren, zorgmedewerkers, cliënten en familieleden aan de slag wil gaan.

Bekijk hier de vacature!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben


Bedankt voor je aanmelding.