Fokus Wonen zoekt een

Parttime ADL-assistent voor mensen met een fysieke beperking

Dienstverband

15-23

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 3, MBO niveau 2, HAVO, VMBO

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Ben jij op zoek naar een baan van betekenis in de zorg? Heb je geen opleiding of ervaring in de zorg? Geen probleem, wij bieden je een interne opleiding.

Als ADL-assistent verleen je samen met je collega’s 24/7 assistentie aan mensen met een fysieke beperking en maak je echt het verschil! Jij assisteert onze cliënten bij hun algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). De werkzaamheden zijn veelzijdig; zo assisteer je bijvoorbeeld bij aan- en uitkleden, verplaatsingen, wassen, toiletgang en eenvoudig verpleegtechnische assistentie (EVA). Onze cliënten wonen zelfstandig en hebben zelf de regie. Dat betekent dat zij aangeven wanneer en wat voor assistentie ze nodig hebben.

Manon van den Heuvel woont in een aangepaste woning met assistentie van Fokus. Ze heeft een vlog gemaakt over haar ochtendroutine met Fokus, die een goed beeld geeft van ons concept. Klik hier om deze te bekijken.

Fokus vraagt

Door onze interne opleiding is een achtergrond in de zorg geen vereiste voor de functie. Het is belangrijker dat jij een dienstverlenende instelling hebt, goed je grenzen weet aan te geven, gemotiveerd en communicatief vaardig bent.

Daarnaast ben je fysiek fit in verband met de fysiek belastende werkzaamheden en inzetbaar voor alle voorkomende diensten tussen 7.00 en 23.00 uur. Nachtdiensten kunnen incidenteel voorkomen.

 

Fokus biedt

  • Een contract van één jaar met aansluitend al de kans op een vast dienstverband.
  • Een startsalaris volgens Fokus cao (schaal 4) tussen €12,04 en €16,09 bruto per uur, exclusief eventuele toeslagen. Inschaling is op basis van het aantal jaar relevante werkervaring. Als je de interne opleiding goed hebt afgerond, dan ga je na één jaar een schaal omhoog (schaal 5, tussen €12,69 en €17,29 bruto per uur).
  • Een parttime dienstverband tussen 65 tot 100 uur per maand (gemiddeld 15 tot 23 uur per week). De exacte contracturen worden in onderling overleg vastgesteld.
  • Een rooster dat minimaal een maand van tevoren bekend is, zodat je weet wanneer je moet werken.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering.
  • Ontwikkelingsmogelijkheden: in het eerste jaar van jouw dienstverband krijg je een interne opleiding tot ADL-assistent. Op termijn kun je eventueel ook een BBL-opleiding volgen.

 

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met een medewerker van de afdeling HR.
T (050) 521 72 00
werken@fokuswonen.nl