PSW zoekt een

ADL medewerker Wonen Vlasrootsingel Heythuysen

Dienstverband

16 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Herten / Roermond

Werkvelden

Eerstelijnszorg

Mensen een echt thuis bieden daar haal jij je werkgeluk uit! Je steekt graag de handen uit de mouwen, je bent flexibel, zelfstandig en ondernemend. Klinkt dat bekend? Dan zijn we per direct op zoek naar jou!

Lees hier de ervaringsverhalen van onze collega's, zoals van Chantal Janssen, Begeleider Woonbegeleidingscentrum: "Ik ben gegroeid!" of bekijk het fimpje.

Vestigingsinformatie

Het woonbegeleidingscentrum aan de Vlasrootsingel in Heythuysen biedt zorg aan 21 mensen met een verstandelijke beperking, verdeeld over 3 woongroepen. Deze woonlocatie ligt aan de rand van het centrum in Heythuysen.

De bewoners hebben een lichte tot matige verstandelijke beperking. Bij enkele cliënten is er sprake van bijkomende problematiek (bv. autisme). Ook is er sprake van lichamelijk beperking bij de ouder wordende cliënten.

Wat ga je doen?

Als adl medewerker speel je in op de diverse begeleidingsvragen van de bewoners, gericht op begeleiding en verzorging. Het creëer van een veilig en vertrouwd thuis voor de cliënten van 's morgens vroeg tot 's avonds laat is voor jou vanzelfsprekend.

's Ochtends ondersteun je de bewoners bij het opstarten van de dag.

Aan het einde van de middag komen alle bewoners weer thuis. Jij bent in staat om op dat moment de behoeftes te signaleren van iedere bewoner en speelt daarop in.

's Avonds wordt er door de bewoners (met ondersteuning waar nodig) gezorgd voor een warme maaltijd. Aansluitend is er ruimte voor iedere individuele begeleidingsvraag van een persoonlijk gesprek, tot ondersteuning bij zelfzorg of contact met het netwerk van de cliënt.

Dit werk doe je uiteraard niet alleen, naast je betrokken PSW-collega's is de rol van ouders/wettelijk vertegenwoordiger van de bewoners erg belangrijk. Binnen PSW werken wij een zorgplan, waarin de begeleiding van de client beschreven staat. Zorgplannen maken wij samen met de cliënten, ouders/ wettelijk vertegenwoordigers.

Wat hebben we te bieden?

  • Goede werksfeer en fijne collega's.
  • Een teamleider op locatie om mee te sparren en af te stemmen.
  • Je kunt een beroep doen op de gedragsdeskundige.
  • Ruimte om je te ontwikkelen en opleidingen te volgen.
  • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals fietsplan, fitnessregeling, extra verlofuren, ruime reiskostenvergoeding en eindejaarsuitkering.

Wat verwachten we van jou?

  • Relevante ervaring
  • Affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking.
  • De functie brengt met zich mee dat er overdag, in de avonduren en in de weekenden wordt gewerkt.

Informatie:

Wil je meer weten over deze vacature, neem dan gerust contact op met Marion Thomas via m.thomas@psw.nl of via 06 - 12 57 23 09. Wij beantwoorden jouw vragen graag!

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 30 oktober.

Over PSW
PSW ondersteunt kinderen en volwassenen die begeleiding nodig hebben bij wonen, werken, dagbesteding, onderwijs en vrije tijd. Ieder mens is uniek. Dat betekent dat onze medewerkers elke dag opnieuw met andere uitdagingen, dromen en talenten te maken hebben. Het zit in het bloed van iedere PSW medewerker om vanuit die ene bijzondere cliënt te denken en ook te handelen.