Maastro zoekt een

Administratief medewerker ondersteuning primair proces

Dienstverband

24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen

In deze functie werk je ter ondersteuning van onze patiëntenplanners, die alle afspraken inplannen van de patiënten die bij ons worden behandeld. Je gaat aan de slag met het verzamelen van alle benodigde patiëntgegevens in diverse externe systemen en het aanmaken van patiënten in ons elektronisch patiëntendossier HIX. Daarnaast ondersteun je waar nodig bij overige voorkomende administratieve taken. Ook ben je verantwoordelijk voor het verwerken van de binnenkomende post en het verwerken van de medische gegevens van onze patiënten in HIX.

Werklocatie: Maastricht.

Startdatum: zo snel mogelijk.

Wie zoeken we? Je hebt een afgeronde MBO-4 opleiding op administratief gebied. Je weet goed je weg te vinden in diverse digitale systemen en kunt prima uit de voeten met Microsoft Office. Indien je al ervaring hebt met ziekenhuissystemen is dat zeker een pré. Je vindt het leuk om administratief werk te verrichten, bent hierbij nauwkeurig en oplettend en weet daarbij ook goed te prioriteren. Ah-hoc situaties en wisselen tussen verschillende taken is voor jou geen probleem! Bij Maastro worden alleen patiënten met kanker behandeld, dus het is belangrijk dat je affiniteit hebt met deze doelgroep.

Wat bieden we jou?

  • Een dienstverband voor 24 uur per week op basis van de CAO Ziekenhuizen, vooralsnog tot 1 oktober 2021;
  • Een salaris van minimaal € 1.788,- en maximaal € 2.661,- bruto/maand (FWG 30), afhankelijk van eventuele relevante werkervaring;
  • Werkdagen: maandag – donderdag – vrijdag;
  • Uitstekende overige arbeidsvoorwaarden, zoals een 8,33% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering, goede pensioenvoorziening en aantrekkelijke kortingsregelingen voor onder andere diverse (zorg)verzekeringen, fietsaanschaf en sportabonnementen.

Meer informatie over de vacature?

Neem gerust contact op met één van onze patiëntenplanners via ons centrale telefoonnummer 088 – 44 55 600. Meer informatie over Maastro is ook te vinden via www.maastro.nl

Over Maastro: Maastro is een zelfstandig instituut dat de bestralingsbehandeling van kankerpatiënten voor de provincie Limburg verzorgt, vanuit de hoofdlocatie in Maastricht en vanuit haar dependance op de locatie van het VieCuri Medisch Centrum in Venlo. Tevens behandelt Maastro sinds januari 2019 in het nieuwe protonentherapiecentrum patiënten uit geheel Zuidoost Nederland met protonentherapie; een innovatieve techniek waarmee de kans op bijwerkingen voor de patiënt aanzienlijk vermindert.

Solliciteren? Je motivatiebrief en CV kun je voor 25 oktober 2020 uploaden via onze website www.maastro.nl. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op dinsdag 3 november (1e ronde, tussen 11:00 en 14:30 uur) en donderdag 5 november (2e ronde, tussen 09:30 en 12:00 uur).