Ciro zoekt een

Administratief medewerker planning

Dienstverband

24-36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Horn

Werkvelden

Overige

Zorg jij voor optimale (patiënt)planningen en ben jij een expert op administratief gebied? Heb je affiniteit met de zorg en durf je buiten de eigen kaders te denken, bekijk dan onze vacature.

Als administratief medewerker planning bij Ciro ben je een onmisbare schakel in de organisatie. Bij Ciro zien we de patiënt als specialist van zijn eigen leven. Je werkt met de zorgprofessionals als één team samen, voor de patiënt. Behalve behandelcentrum is Ciro ook een kenniscentrum. Door kennis te ontwikkelen, te delen én te blijven innoveren, wil Ciro de beste zorg bieden aan patiënten met een complex chronische longaandoening, hartfalen of slaapgerelateerde ademhalingsstoornissen.

Wat ga je doen?

De administratief medewerker planning draagt als volgt bij aan de gespecialiseerde behandeling van onze patiënten:

 • Je zorgt voor een tijdige, accurate en systematische patiënten planning.
 • Je begeleidt patiënten die op de wachtlijst staan.
 • Je functioneert als centraal informatiepunt/vraagbaak ten aanzien van de planning van onderzoeken en behandelingen.
 • Je verleent secretariële ondersteuning, zoals het uitwerken van medische correspondentie.
 • Je verzorgt de administratieve afhandeling van het planningsproces, zoals het inschrijven van patiënten en andere correspondentie.
 • Je controleert de patiëntenlogistiek en signaleert eventuele knelpunten.
 • Je registreert zorgactiviteiten en/of DBC’s in betreffende systemen.
 • Je levert een essentiële bijdrage aan de doorontwikkeling van de afdeling.

Naar wie zijn wij op zoek?

 • Je beschikt over een afgeronde administratieve/secretariële opleiding op mbo-niveau 4 of vergelijkbaar werk- en denkniveau.
 • Je beschikt over werkervaring op het gebied van administratie en/of planning.
 • Je bent digitaal vaardig en hebt ervaring met office.
 • Je werkt secuur, ordelijk en systematisch.
 • Betrouwbaarheid en integriteit zijn voor jou een vanzelfsprekendheid.
 • Je bent stressbestendig en flexibel inzetbaar. Je staat open voor verandering.
 • Je bent een teamplayer en je hebt goede communicatieve vaardigheden. Helder communiceren en het nemen van verantwoordelijkheid is op deze centrale plek van de organisatie erg belangrijk!
 • Je herkent jezelf in onze kernwaarden die de basis vormen van onze Ciro-cultuur: kennis en inzicht, durf anders en oog voor detail.

Wat kun je van ons verwachten?

Als administratief medewerker planning werk je binnen de stafafdeling. De Afdeling Planning is een dynamische afdeling en vormt een belangrijke spil binnen onze organisatie. Elke dag is anders. Team Planning staat voor samenwerking, flexibiliteit, ontwikkeling en bovenal plezier in het werk. Lees op www.ciro-horn.nl (externe kanalen) het verhaal van Caroline en leer meer over Ciro en het team.

Ciro is een informele en dynamische organisatie die weinig hiërarchie kent. We zijn een lerende organisatie die dicht bij de patiënt staat om gezamenlijk tot het beste resultaat te komen. We doen ons best ervoor te zorgen dat je je als zorgprofessional kunt blijven ontwikkelen en ambities kunt waarmaken. Onze organisatie ligt in een bosrijke omgeving, waar je tijdens de pauze even heerlijk kunt wandelen. Je auto parkeer je gratis voor de deur.

Een medewerker planning bij Ciro ontvangt een salaris in FWG 40 (maximaal € 3.160,- bruto per maand, op basis van 36 uur per week). Wij hanteren de Cao Ziekenhuizen en de (secundaire) arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld. Het betreft een dienstverband voor de duur van een jaar.

Enthousiast?

Spreekt de functie je aan, maar heb je nog inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Pascalle Scheres of Anjo Paquay, coördinatoren van de afdeling planning. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0475 - 587 600 of per e-mail (pascallewouters@ciro-horn.nl of anjopaquay@ciro-horn.nl) Heb je arbeidsvoorwaardelijke vragen, stel deze dan aan Ankie Nelissen van de afdeling HR. Ook zij is te bereiken via 0475 - 587 600.

Wil je solliciteren? Stuur je motivatiebrief en CV dan naar solliciteren@ciro-horn.nl.

Sluitingsdatum: 1 april 2023.