Meditta Holding BV zoekt een

Administratief medewerker planning HealthyLIFE

Dienstverband

24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Eerstelijnszorg

Ben jij de professional die met frisse blik wil werken aan innovatie binnen de huisartsenzorg? Wil jij ervoor zorgen dat het gecombineerde leefstijlprogramma HealthyLIFE in de drie Meditta regio’s, Westelijke Mijnstreek, Roermond en Weert, op een goede manier geïmplementeerd wordt in de praktijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het doel van het HealthyLIFE gecombineerde leefstijlinterventieprogramma is het bevorderen van een actieve leefstijl en gezond voedingspatroon voor volwassenen vanaf 18 jaar.

Jouw werk
Je bent verantwoordelijk voor het op efficiënte wijze plannen van deelnemersgroepen. Hierbij verzorg je de aanmeldingen, stel je de deelnemersgroepen samen en reserveer je de locatie. Daarbij ben jij het aanspreekpunt voor zowel leefstijlcoaches, huisartsen en praktijkondersteuners huisartsen. Daarnaast is het jouw taak om onder leiding van de projectmedewerker en samen met de leefstijlcoaches het planningsproces in te richten.  

Wat breng jij mee?

  • Een MBO opleidingsniveau met relevante werkervaring als planner;
  • Ervaring met een planningssysteem, Excel en VIPLive;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Inzicht in procesoptimalisatie en het vinden van een goede balans tussen verschillende belangen.

Wat kun je van ons verwachten?
Deze baan biedt jou een afwisselend takenpakket binnen een organisatie die volop in beweging is. Het betreft een dienstverband voor 24 uur per week voor de periode van 1 jaar. Je verdient een salaris conform de CAO Huisartsenzorg. Daarnaast biedt Meditta goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 6% en een groot aanbod van online trainingen.

Interesse?
Met vragen over de vacature kun je contact opnemen met de afdeling P&O en opleidingen via 046-4262322. Wil je solliciteren, stuur dan jouw motivatiebrief en CV uiterlijk 31 mei 2020 naar vacatures@meditta.nl. Op www.healthylife.ecsplore.nl vind je meer informatie over het programma HealthyLIFE.