Maastricht UMC+ zoekt een

Administratief Medewerker Poli Anesthesiologie & Pijngeneeskunde & Intakepoli

Dienstverband

20 - 28 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Tot jouw taken behoren de administratieve ondersteuning van de spreekuren, het aanvragen van onderzoeken. Je verricht baliewerkzaamheden, beantwoordt telefonische vragen, maakt afspraken en verwerkt post. Je draagt zorg voor de administratieve ondersteuning van het pre operatieve proces voor de patiënt.
Wat vragen wij van jou?
Jij bent een energieke adminstratief medewerker en hebt een professionele, resultaatgerichte en probleemoplossende instelling. Je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid en bent proactief. Je hebt een positieve houding, kritische blik en komt met constructieve verbetervoorstellen. Je kan goed functioneren in een lerende en innovatieve en daardoor veranderende omgeving. Vaardigheden als teamplayer, empathie, flexibiliteit en doorzetter zijn hierbij van belang. Je denkt in mogelijkheden, maar ook vooral aan onze patiënt! Je bent flexibel inzetbaar daar je wordt ingezet in een wisselend rooster.
Als administratief medewerker beschik jij over:
  • een MBO werk- en denkniveau;
  • affiniteit met ICT;
  • kennis van SAP is een pré.
Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.
Hoe ziet je werkomgeving eruit?
De Intake Poli is onderdeel van het Centrum voor Acute en Kritieke Zorg (CAKZ). Het doel van de 'Intake Polii is de patiënt op een adequate en efficiënte manier voor te bereiden op een operatie of ingreep. Door een zorgvuldige en complete pré-operatieve screening op de Intake Poli, wordt het werk van alle betrokken zorgverleners binnen het MUMC+ ondersteund en vergemakkelijkt.
Aanstelling
Het betreft een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 16 weken voor gemiddeld 20-28 uur per week conform artikel 2.4.2.
Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 2.975,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A05 van de Cao umc.
Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.
Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
De sollicitatiegesprekken zullen in week 35 worden gehouden.