Zuyderland zoekt een

Administratief medewerker / Polikliniek medewerker MDL-centrum (24 - 36 upw, locaties Sittard-Geleen en Heerlen)

Dienstverband

24-36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Sittard – Geleen Heerlen

Werkvelden

Overige

Ben jij de administratief/ polikliniek medewerker die de poli MDL komt ondersteunen en samen met specialisten de beste zorg levert aan onze patiënten? Solliciteer dan op deze vacature! We zoeken meerdere nieuwe collega’s.

Jouw nieuwe baan

Als polikliniekmedewerker binnen het MDL-centrum ben je het visitekaartje voor de afdeling en staat gastvrijheid bij jou op één. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het goed laten verlopen van de spreekuren en functieonderzoeken. Hierbij hoort ook het zelfstandig afhandelen van spreekuren en het inplannen van onderzoeken op een klantgerichte manier.

Tevens zorg je voor de algemene taken van het secretariaat waaronder aanmelden van patiënten, postafhandeling, algemene administratieve werkzaamheden en bediening van de telefoon. Je werkt zowel back- als frontoffice op beide locaties. Ten slotte heb je een belangrijke verbindende rol op de afdeling tussen collega’s maar ook de patiënten.

Wat neem je mee?

 • Minimaal MBO 4 denkniveau.
 • Opleiding doktersassistent is een pré.
 • Bij voorkeur ervaring in Outlook, Word, Excel en SAP.
 • Een procesgerichte instelling en resultaatgericht.
 • Zelfstandig, accuraat, patiëntvriendelijk, oplossingsgericht en een teamplayer.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een contract voor de duur van één jaar, met vooruitzicht op daarna een vast contract.
 • Een werkweek van gemiddeld 24 - 36 uur (werkdagen maandag t/m vrijdag in diensten van 8 uur).
 • Een bruto maandsalaris in FWG 35 van € 2.028,- tot € 2.972,- bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week. De inschaling is afhankelijk van jouw relevante werkervaring.
 • Een aantrekkelijke vakantietoeslag (8,33%) en eindejaarsuitkering (8,33%), Cao Ziekenhuizen.

Wat bieden wij jou nog meer?

 • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW).
 • Collectieve korting op een aanvullende ziektekostenverzekering (CZ, IZZ of Menzis) en diverse verzekeringen bij Centraal Beheer/AON.
 • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Allianz).
 • Naar keuze deelname aan de personeelsvereniging met kortingen op concerten, vakanties en interessante workshops/cursussen.
 • Initiatieven voor Zuyderland medewerkers zoals stoelmassages, loopbaanadvies en andere leuke activiteiten.

Welkom in het team

De afdeling maakt onderdeel uit van het MDL-centrum Zuyderland en bestaat uit de MDL-poli, de endoscopieafdeling en op locatie Sittard een reiniging- en desinfectieafdeling. Voor de endoscopieafdeling beschikken we over eigen dagverplegingsbedden en 8 onderzoekskamers, waar we onderzoeken/ingrepen uitvoeren op het gebied van maag, darm en lever. Ons multidisciplinair team bestaat o.a. uit één afdelingshoofd, twee teamleiders, coördinator polikliniek, verpleegkundigen, MDL-artsen, verpleegkundig specialisten, verpleegkundig endoscopisten, medewerkers desinfectie endoscopie en polikliniek medewerkers. Daarnaast is er een nauwe samenwerking met bijvoorbeeld collega’s van de röntgenafdeling, het sedatieteam en de klinische afdeling.

Voor meer informatie over het MDL-centrum kan op deze link klikken.

‘Met een verfrissende blik en aandacht voor anderen staan wij samen voor de beste zorg in de regio.’

Meer weten?

Wil je meer informatie of heb je nog enkele vragen? Neem dan gerust contact op met Suzanne Oberije (Teamleider) 06-20629025, Petra Reinders (Coördinator) 06-12746617 of Virgie Vorage (Coördinator) 0651980169.

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.