Mondriaan zoekt een

Administratief secretarieel medewerker Zorgsecretariaat Kind & Jeugd

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heerlen Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Mondriaan zoekt een administratief secretarieel medewerker voor het zorgsecretariaat van kind & jeugd (28 uur p.w. in Heerlen/Maastricht ). Ben jij die doortastende en actieve meedenker? Ben jij ervan overtuigd dat jij, ondanks wisselende en hectische omstandigheden, zorgvuldig en professioneel kunt blijven werken en ben jij op je best in tijden van vernieuwing? Dan maken we graag kennis met jou!

Past deze functie bij jou?
Bij het zorgsecretariaat van Kind en Jeugd zoeken wij een collega, jouw uren worden verdeeld over twee werkplekken. Je krijgt te maken met een dynamische werkplek: geen dag is bij ons hetzelfde. De geestelijke gezondheidszorg is voortdurend in ontwikkeling en in beweging. Hierdoor word je uitgedaagd en het maakt je werk afwisselend.

Als administratief secretarieel medewerker heb je een centrale en belangrijke rol in de bereikbaarheid van de diverse hulpverleners en heb je administratieve/ secretariële taken ten behoeve van de directe hulpverlening, de registratie en de patiëntenadministratie, met name op het gebied van arrangementen. Je bent de spil in het team Trauma en sluit aan bij overleggen van dit team.

Wat zeggen onze collega's zorgsecretariaat?
Kind en Jeugd is een zeer dynamisch team waarin wij werken met verschillende financieringsvormen.

Je moet goed kunnen omgaan met veranderingen en snel kunnen reageren op vragen en acties vanuit je team.

Het is een uitdagende job, maar je staat er niet alleen voor. Je maakt deel uit van een fijn team!

Dit neem je mee
 • Een afgeronde administratieve opleiding op minimaal mbo-niveau (MEAO secretarieel, Schoevers of een gelijkwaardige opleiding).
 • Je hebt ervaring met geautomatiseerde informatiesystemen (bij voorkeur met Quarant);
 • Je bent flexibel, representatief, accuraat, positief en klantgericht;
 • Je werkt graag zelfstandig, maar je bent ook een teamplayer;
 • Je bent accuraat, een actieve meedenker en je wordt enthousiast van vernieuwingen;
 • Je gaat graag met je collega's in gesprek over de ontwikkeling van jezelf en van het team;
 • Je bent doortastend en onder wisselende en hectische omstandigheden blijf jij zorgvuldig en professioneel werken;
 • Ten slotte beheers je de Nederlandse taal uitstekend en heb je goede communicatieve vaardigheden.

Wat wij bieden
Wij bieden jou gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Bij ons is er ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en we hebben binnen onze organisatie dan ook diverse mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen.

En verder:
 • Het betre ft (vooralsnog) een tijdelijke arbeidsovereenkomst tot 01.01.2022;
 • Je wordt ingedeeld als administratief secretarieel medewerker in FWG 35. Het salaris bedraagt minimaal € 1.854-- en maximaal € 2.757,-- (FWG 35 - CAO GGZ). Deze bedragen zijn bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur;
 • Daarnaast bieden wij opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto, uitruilmogelijkheden, een ruime verlofregeling en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen;
 • Er is een actieve personeelsvereniging en ruimte om met het team activiteiten te ondernemen.
Mondriaan
De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website .

Is je interesse gewekt?
Voor vragen of meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Petra Kurvers - Menning, teamleider, bereikbaar op het nummer: 06-15968886.

Heb je interesse, stuur dan een reactie via de sollicitatiebutton.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn uiteraard voor onze rekening. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld