Daelzicht zoekt een

Adviseur Arbeid en Gezondheid

Dienstverband

32 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Ben jij in je element als je in het speelveld “Arbeid en Gezondheid”, vanuit een regierol, daadkracht kunt combineren met gevoel voor persoonlijke en bedrijfsbelangen? Ben jij overtuigd van de meerwaarde voor mens én organisatie, wanneer echte aandacht  voor gezondheid en duurzame inzetbaarheid vanzelfsprekend is? Is het je tweede natuur om als ‘verbinder’ vanuit jouw expertise, medewerkers en leidinggevenden, (pro)actief te ondersteunen en adviseren? Dan hebben wij een gezonde werkplek voor jou!

Binnen het team HR hebben wij plaats voor een nieuwe collega voor de vacature:

Adviseur Arbeid en Gezondheid
Vast dienstverband – 32 uur per week - standplaats Heel - regio Roermond
 

De afdeling

We zoeken een ervaren Adviseur Arbeid en Gezondheid die samen met de HR adviseurs en collega HR specialisten de leidinggevenden binnen de organisatie breed adviseert. Je doet dit vanuit je expertise op het gebied van gezondheids- en verzuimbegeleiding binnen een toegewezen adviesteam. Daarnaast neem je een voortrekkersrol in de verdere doorontwikkeling van duurzame inzetbaarheid. De afdeling HR bestaat uit een  aantal (senior) HR adviseurs die als eerste aanspreekpunt fungeren voor directie en leidinggevenden. Verder is er een serviceorganisatie met daarin de specialistische onderdelen recruitment, arbeid & gezondheid, leren & ontwikkelen, (team)coaching en administratie.
 

Zo ziet jouw baan eruit

Als Adviseur Arbeid en Gezondheid voer je de regie op het te voeren verzuimbeleid (op basis van de Wet verbetering Poortwachter) en adviseer je leidinggevenden daadkrachtig en respectvol in hun rol als casemanager. Daarnaast ondersteun je medewerkers in het nemen van eigen regie op gezondheid en inzetbaarheid en leidinggevenden en HR adviseurs over de inzet van duurzame inzetbaarheidsmiddelen.
Je krijgt energie van het verder door ontwikkelen van het duurzame inzetbaarheids- en verzuimbeleid waarbij je in staat bent om, mede op basis van gegeneerde en geanalyseerde managementinformatie en ontwikkelingen in het vakgebied, hierover advies uit te brengen en verbetervoorstellen te doen.
 

Ons aanbod

 • Fijne collega’s en een mooie organisatie om in te werken;
 • Een salaris volgens cao gehandicaptenzorg 2021-2024, schaal FWG 55 (tussen € 2.938,- en € 4.304,- bruto per maand) op basis van 36 uur;
 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd voor 32 uur per week;
 • De kans om jezelf professioneel te ontwikkelen.
   

Herken jij jezelf hierin?

 • Als professional straal je deskundigheid en kwaliteit uit en daardoor krijg je het vertrouwen van medewerkers en leidinggevenden;
 • Je bent een adviseur die binnen je expertisegebieden richting en begeleiding kan geven aan onze medewerker en leidinggevenden;
 • Als HR-collega kun je “Out of the box” denken, projectmatig werken en heb je een goede dosis organisatiesensitiviteit en empathie. Dit combineer je met een gezonde resultaatgerichtheid;
 • Je leert graag en gaat  uitdagingen niet uit de weg, en je bent iemand die ook kan afmaken;
 • Je vindt het leuk om jezelf continue te ontwikkelen en hebt zelfreflectie.

 Verder heb je

 • een voor deze functie relevante afgeronde HBO opleiding; 
 • een post bachelor opleiding Register Casemanagement of vergelijkbaar;
 • Ruime kennis en ervaring op het gebied van vitaliteit, verzuim- en re-integratiebeleid.
 • minimaal 5 jaar brede HR werkervaring.
   

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.
 

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’, Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Marlie Ritzen, adviseur Arbeid en Gezondheid, via telefoonnummer 0612321237.

Voor meer informatie over de procedure kun je terecht bij Frank Dullens, recruiter via 06-11179029

De sollicitatiegesprekken worden in overleg gepland.
 

Een assessment kan onderdeel uitmaken van deze procedure.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld