De Zorggroep zoekt een

Adviseur Arbo en Preventie

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Thuiszorg
Zorg jij ervoor dat onze medewerkers op een veilige en gezonde manier kunnen zorgen en houd je daarbij de veranderende wet- en regelgeving in de gaten? Ga dan aan de slag in deze nieuwe functie!

Wat ga je doen?
De Arbowet. Jij kent hem van binnen en buiten en weet als geen ander waar een organisatie als De Zorggroep aan moet voldoen om de wettelijke kaders na te leven. Wat je precies gaat doen? Acteren als preventiemedewerker, en vanuit een onafhankelijke rol adviseer je de Raad van Bestuur en het management. Je hebt een actieve rol in de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van beleid binnen jouw vakgebied. Je kunt hierbij denken aan duurzame inzetbaarheid en veiligheid, maar ook gezondheid en arbeidsomstandigheden. Zijn er interventies nodig? Dan ontwikkel en implementeer jij deze.

Je voorziet de organisatie van informatie met behulp van rapportages en analyses, maar geeft ook cursussen en trainingen. Zijn we nieuwe ontwikkelingen gaande in de Arbo wereld? Jij bent op de hoogte en overziet de consequenties voor De Zorggroep. Als er projecten worden opgezet neem jij hierin de leiding en je bent betrokken bij externe preventieprojecten. Waar nodig verricht je onderzoek en stel je projectplannen (ook RI&E) en protocollen op.

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Adviseur Arbo en Preventie schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 55 met een salaris van maximaal € 4.426,10 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. We bieden je in de eerste instantie een contract voor de duur van een jaar met een gemiddelde werkweek van 32-36 uur.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • vakantiegeld van 8%
  • een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het 'weg-na-het-werk'-programma.

Wat maakt jou de juiste Adviseur Arbo en Preventie?
Naast jouw kennis en inzicht in Arbo en preventie, heb je een sterk inzicht in hoe de organisatie werkt. Je vindt het fijn om zelfstandig te werken en bent een echte doorzetter! Doordat je geregeld bezig bent met het verwerken van vertrouwelijke gegevens begrijp je dat integriteit hierin van groot belang is. Communicatief ben je sterk en met jouw motiverende vermogen zit het wel goed. Op die manier zorg je ervoor dat iedereen op de hoogte is en waar nodig actie onderneemt! In de gesprekken die je voert toon je belangstelling en kun je goed luisteren.

Verder belangrijk:
  • hbo werk- en denkniveau, aangevuld met een opleiding op het gebied van arbo/preventie/duurzame inzetbaarheid;
  • minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;
  • kennis van zorgwerkzaamheden? Dat is een hele mooie pré!

Enthousiast geworden?
Interesse in deze leuke functie? We ontvangen graag je sollicitatie! Heb je eerst nog een aantal vragen, neem dan contact op Evi Steinbusch, Teamleider, via Evi.Steinbusch@dezorggroep.nl. Heb je vragen over de procedure neem dan contact op met onze Recruiter Melanie Knoups via melanie.knoups@dezorggroep.nl