SJG Weert zoekt een

Adviseur capaciteitsmanagement

Dienstverband

24-36 uren per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ziekenhuizen

Bureau Integraal Capaciteitsmanagement

SJG Weert is een dynamische organisatie die zich aanpast aan de uitdagingen van de hedendaagse gezondheidszorg. Het kleinschalige ziekenhuis, behorende tot de top 5 van de meest klantvriendelijke ziekenhuizen van Nederland, kenmerkt zich door korte lijnen en levert op professionele wijze verantwoorde, hoogstaande zorg.
Wij bieden basiszorg in de volle breedte binnen de muren van SJG Weert of in samenwerking met partners in de regio. De klant staat daarbij steeds op de eerste plaats.


 

24-36 uur

Adviseur capaciteitsmanagement

Ben jij de enthousiaste adviseur die ons helpt om zorgvraag en -aanbod op elkaar afgestemd te krijgen?

 

De functie

Binnen het Bureau Integraal Capaciteitsmanagement zijn we op zoek naar een tweede adviseur. Als adviseur capaciteitsmanagement adviseer je managers en medici op strategisch en tactisch niveau. Je ontwikkelt jaarplannen, monitort de realisatie en adviseert over bijsturing in de verschillende capaciteitsoverleggen. Hierin weet je de belangen van vakgroepen, managers, afdelingen en anderen te wegen en bij elkaar te brengen. Je voert zelfstandig complexe analyses uit rondom zorglogistieke processen. De adviseur die we op dit moment zoeken gaat zich, naast de algemene taken, in het bijzonder bezig houden met vraagstukken die raken aan personeelsplanning op tactisch/strategisch niveau. De precieze taakverdeling wordt in het team bepaald.

Goed integraal capaciteitsmanagement richt zich op het optimaal afstemmen van zorgvraag- en aanbod waardoor patiënt- en medewerkerstevredenheid worden verhoogd en kosten worden verlaagd. Zo zorgen we voor toekomstbestendige zorg. Verschillende planningsbehoeftes worden geïntegreerd. Daarbij gaat het om de integratie van patiëntgerichte planning, de planning van personeelsinzet en de juiste planning van de overige benodigdheden. Je werkt hierin nauw samen met andere afdelingen op het gebied van patiëntenlogistiek (planbureau zorg, planbureau personeel, transferbureau) en afdelingen als planning en zorgcontrol, P&O en datamanagement.

Wat vragen we?

Je hebt aantoonbaar WO werk- en denkniveau, bij voorkeur een (technisch) bedrijfskundige achtergrond en kennis van humanresourcesmanagement. Je hebt ervaring op het gebied van patiëntenlogistiek en/of capaciteitsmanagement in de praktijk of bent in staat om die op korte termijn op te doen. Het werken met data en het visualiseren hiervan in Excel, Power BI of vergelijkbare tools is je op het lijf geschreven. En je neemt het initiatief om gezamenlijk, als verbinder, en met overtuigingkracht op creatieve manieren integraal capaciteitsmanagement verder vorm te geven binnen SJG Weert.

Wat bieden we?

Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor 24-36 uur per week voor de duur van één jaar met de intentie deze te verlengen naar onbepaalde tijd. Salariëring vindt plaats volgens FWG 60. Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt een passend salarisvoorstel gedaan. De cao ziekenhuizen is van toepassing. Dit betekent dat je recht hebt op een eindejaarsuitkering en een vakantietoeslag van 8,33%. Verder bieden we je een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en kijken we graag met je mee hoe je je verder kunt ontwikkelen. Persoonlijk contact, korte lijnen en een informele sfeer kenmerken onze manier van werken.

Tot slot

  • De gesprekken vinden plaats op een nader te bepalen datum.
  • Bij aanvang van de werkzaamheden dient men te beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag Natuurlijke Personen en de originele VOG te kunnen overleggen.

Sluitingsdatum:
23-08-2020

Contactpersonen:
de heer T. Joosten
tel.: +31 495-572463

mevrouw D. Bos
tel.: +31 495-572107