Zorg aan Zet zoekt een

Adviseur communicatie & events

Dienstverband

16-24 uur per week

Opleidingsniveau

HBO, HBO+

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Eerstelijnszorg, Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg, Jeugdzorg, Kinderopvang, Sociaal Werk, Thuiszorg, Universitair Medische Centra, Ziekenhuizen, Ouderenzorg

Ben jij een ervaren communicatie- en organisatietalent en wil je zowel adviserend als uitvoerend laten zien wat je in je mars hebt? Dan heeft Zorg aan Zet een leuke baan voor jou! Als adviseur communicatie & events ben je - in nauwe samenwerking met Daniëlle, Marieke, Emile en Hans- verantwoordelijk voor de communicatie en events van Zorg aan Zet en Zorgnet Limburg, zowel op corporate- als productniveau.

Over ons

Zorg aan Zet is dé werkgeversorganisatie voor de sector zorg en welzijn in Limburg. Wij initiëren en stimuleren de samenwerking met zorg- en welzijnsorganisaties, onderwijs en overheid. Zo dragen we bij aan onze gezamenlijke ambitie: het organiseren en beschikbaar stellen van passende en duurzame zorgcapaciteit, voor vandaag en morgen.

Herken jij jezelf hierin?

Met jouw kennis en ervaring analyseer je geluiden uit het veld en jaarplan en vertaal je dit in een passende communicatieaanpak. Je hebt een adviserende én uitvoerende rol en werkt je advies uit in een communicatie- en contentplan. Dit doe je in samenwerking met al je collega’s van Zorg aan Zet.

Met jouw organisatietalent kun jij met gemak verschillende en interessante bijeenkomsten -bijvoorbeeld het Zorg aan Zet Symposium met onder andere onderwijspartners - organiseren. Ook ben je een echte een verbinder. Jij begrijpt heel goed dat niet iedereen hetzelfde denkt als jij. Dat weerhoud je er echter niet van om mensen met jouw bevlogenheid mee te nemen in wat er volgens jouw visie nodig is.

Wij bieden

Vertrouwen vinden we erg belangrijk binnen Zorg aan Zet. Daarom bieden we meteen bij aanvang van je dienstverband een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aan. Het aantal uren bedraagt gemiddeld tussen de 16-24 uren per week.

Je krijgt bij ons de ruimte om je rol mee in te vullen. Je bent de sparring partner voor Daniëlle, onze communicatieadviseur en jullie zorgen er samen voor dat onze deelnemers én collega’s dagelijks een aanspreekpunt op communicatie hebben. Je komt terecht in een klein, hecht team met betrokken en gedreven collega’s in een informele sfeer. Humor is bij Zorg aan Zet onmisbaar. Gedeeltelijk thuiswerken is zeker mogelijk.

Het bruto salaris is gebaseerd op je ervaring en ligt in FWG 55/FWG 60 conform CAO Ziekenhuizen.

Geïnteresseerd of vragen?

We zijn vooral benieuwd naar jou! Waarom wil je bij ons team aansluiten, wat heb je nodig en wat breng je mee? Verras ons met jouw sollicitatie en wie weet drinken we binnenkort samen een kopje koffie. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Hans (h.mertens@zorgaanzet.org, 0646222421) of Daniëlle (d.vandenbooren@zorgaanzet.org, 0615264298).