LEVANTOgroep zoekt een

Adviseur informatiemanagement

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Adviseur informatiemanagement

Centraal Bureau te Sittard

36 uur per week

LEVANTOgroep is op zoek naar een adviseur informatiemanagement voor de ondersteunende diensten. Wij bieden ondersteuning op het gebied van geestelijke gezondheid en maatschappelijke opvang in Zuid- en Midden-Limburg in de vorm van ambulante begeleiding, beschermd wonen, crisisopvang, vrouwenopvang en participatie voor zowel jongeren als volwassenen. Zodat cliënten het heft weer in eigen hand kunnen nemen en als volwaardig burger deel uit kunnen maken van de maatschappij. Zoveel mogelijk op eigen kracht.

Waar ga je mee aan de slag?

Je bent een ervaren adviseur die zijn/haar strepen heeft verdiend met adviestrajecten/projecten, liefst binnen de Zorg. Je wordt medeverantwoordelijk voor het verbinden van ontwikkelingen in de Zorg en ICT en het identificeren hoe deze kunnen bijdragen tot verbetering in onze dienstverlening. Daarnaast houd je je bezig met de binnen LEVANTO gebruikte applicaties (m.n. ONS ons Elektronisch Client Dossier (ECD)) met als doel de kwaliteit en de continuïteit hiervan te borgen.

Voor systeemeigenaren, leidinggevenden en management ben je het aanspreekpunt op deze gebieden. Samen met de functioneel beheerders en onze externe ICT partner zorg je voor een uitstekende dienstverlening.

Er loopt een aantal interessante projecten waarin je een aandeel krijgt. Zo ga jij je bijvoorbeeld bezig houden met de doorontwikkeling van Power BI en willen we stappen zetten op het gebied van e-Health en Domotica.

Kortom: we hebben hoge ambities en bieden veel interessante uitdagingen binnen een gezonde zorgverlener.

Hoofdtaken
 • Het ontwikkelen van en ondersteunen in de uitvoering van strategisch en tactisch beleid op het eigen vakgebied. Denk hierbij aan het adviseren aan leidinggevenden, management en directie c.q. het vertalen van informatiebehoefte in rapportages, dashboards, kpi's etc.
 • Het volgen van ontwikkelingen binnen zowel de zorg als het eigen vakgebied en het anticiperen hierop waardoor (management)informatie of efficiënte wijze wordt gestructureerd en gepresenteerd.
 • Het omzetten van kennis van genoemde ontwikkelingen in verbetervoorstellen en projectvoorstellen.
 • Goed kunnen analyseren en vervolgens opstellen van adviezen en businesscases.
 • Het coördineren en bewaken van de onderlinge samenhang van processen zowel binnen en buiten de organisatie.
Wat hebben we van jou nodig?
 • Relevante, afgeronde HBO opleiding.
 • Ervaring als adviseur.
 • Kennis/ervaring met een ECD/EPD-omgeving.
 • Kennis/ervaring met data-analyse en vertaling van behoeften binnen de organisatie naar rapportagevormen
 • Kennis van de ontwikkelingen in de zorgsector.
 • Sociale vaardigheden die we belangrijk vinden in deze functie zijn: tact, luisterend- en inlevingsvermogen, adviesvaardigheden, overtuigings- en overredingskracht en het kunnen overbruggen van voorkomende tegengestelde belangen.
 • Weet een brug te slaan tussen Zorg en ICT.
 • Daarnaast is voor zowel de in- als externe contacten een klantgerichte, proactieve en dienstverlenende houding vereist.
Wat kan je van LEVANTOgroep verwachten?

De functie is vooralsnog voor een periode van één jaar. Bij gebleken geschiktheid behoort na die periode een dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Naast salaris is conform CAO-GGZ FWG 55 (minimaal € 3.101,- en maximaal € 4.218,- op basis van 36 uur), ontvang je bij LEVANTOgroep een vergoeding voor woon-werkverkeer (volledige vergoeding indien je met het OV reist), een goede pensioenregeling en een collectieve ziektekostenregeling. Daarnaast kan je gebruik maken van een preventief budget om in te zetten voor je eigen vitaliteit.

Jouw ontwikkeling staat bij LEVANTOgroep centraal. Zo start je je carrière bij LEVANTOgroep met een uitgebreid introductieprogramma en heb je tijdens je loopbaan veel keuze uit ons trainingsaanbod.

Voor meer informatie over de functie kun je je wenden tot Dico IJzerman procesmanager Middelen via email Dico.ijzerman@levantogroep.nl of via telefoonnummer 06-21502601.

Je kunt solliciteren tot 18 mei 2021 via onderstaande link: https://levantogroep.onlinevacatures.nl/vacature/solliciteren/187063

De gesprekken worden gevoerd in week 20, op vrijdag 21 mei 2021.