Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Adviseur kwaliteitszorg (21-032)

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
"Kies jij voor een gedreven organisatie met bevlogen collega's?
Heb jij een positieve instelling en ga je voor kwaliteit?
Sluit je dan aan als adviseur kwaliteitszorg bij het team van Kwaliteit & Veiligheid"
Vacaturenummer 21-032, 36 uur per week

Wie ben jij?
Als adviseur kwaliteitszorg heb jij een duidelijke visie op het gebied van kwaliteit en veiligheid binnen de gezondheidszorg en weet jij deze te vertalen naar innovatieve processen en werkwijzen. Met jou kennis en ervaring lever je een bijdrage aan het continue verbeteren van ons ziekenhuis.

Binnen de afdeling Kwaliteit en Veiligheid gaan wij werken met accounthouderschap, waarbij jij voor jouw account alle voorkomende werkzaamheden uitvoert. De werkzaamheden bestaan uit het vertalen van cijfers uit kwaliteits- en veiligheidsmanagementsystemen naar betekenisvolle informatie/ adviezen voor het lijnmanagement en de Raad van Bestuur. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor onder andere het optimaliseren van het proces rondom Veilig Incident Meldingen, patiënttevredenheid metingen en het begeleiden van het proces rondom kwaliteitsindicatoren. In de uitvoering van deze taken ben je niet alleen verantwoordelijk voor de analyse, advisering maar ook de vertaling naar de praktijk en ondersteun je waar nodig ook bij de uitvoering. Het opstellen van beleidsstukken behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden.

Om deze functie succesvol uit te oefenen, beschik je over een wetenschappelijke en onafhankelijke visie. Je hebt een kritische blik en durft jouw mening te delen. Je bent niet alleen het aanspreekpunt, maar ook een initiatiefnemer voor projecten op het gebied van kwaliteitsverbetering. Hierbij weet je mensen met jouw enthousiasme te motiveren en te inspireren om samen tot de gewenste kwaliteitsverbetering te komen. Je bent uiteraard ook in staat om zelfstandig te werken en hebt oog voor detail. Je beschikt over organisatiesensitiviteit en bent een echte teamspeler.

Jouw nieuwe werkplek
Je komt te werken bij de afdeling 'Kwaliteit en Veiligheid'. Als afdeling Kwaliteit en Veiligheid ondersteunen en begeleiden wij alle afdelingen, inclusief de leden van de Medische Staf, bij de ontwikkeling, implementatie en integratie van activiteiten op het gebied van kwaliteitszorg en kwaliteitsbevordering in het Laurentius Ziekenhuis. Tevens adviseren wij de Raad van Bestuur op dit vlak.

Wat vragen wij van jou?
  • Je hebt een afgeronde relevante WO opleiding bijvoorbeeld in de richting van gezondheidswetenschappen;
  • Je hebt minimaal drie jaar ervaring in een vergelijkbare rol binnen de gezondheidszorg, bij voorkeur binnen een ziekenhuisorganisatie;
  • Je hebt aantoonbare ervaring met projectmatig werken.
Wat krijg je daarvoor terug?
Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als adviseur kwaliteitszorg. Daarom bieden wij afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring een salaris ingeschaald in functiegroep 55- 60 - volgens de Cao ziekenhuizen en een contract voor de duur van een jaar met de intentie deze te verlengen. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier .

Informatie en procedure
Tot 6 maart 2021 kun je reageren via het sollicitatieformulier.

De gesprekken vinden plaats op maandagochtend 15 maart 2021. We willen je vragen hier rekening mee te houden.

Wil je eerst meer weten over deze functie?
Bel of mail dan naar Francien Koninkx
+31 475 382 679
francien.koninkx@lzr.nl