Vincent Depaul zoekt een

Adviseur P&O

Dienstverband

14 tot 16

Opleidingsniveau

HBO, HBO+

Standplaats

Panningen

Werkvelden

Ouderenzorg

ADVISEUR P&O

14 tot 16 uur per week

Ben jij zo iemand die blij wordt om met en voor mensen te werken? Sta je stevig in je schoenen om directie en leidinggevenden te adviseren over personeelskwesties en organisatieontwikkeling? Heb jij oog voor de drijfveren en belangen van zowel medewerkers als de organisatie? Geniet je van contacten met medewerkers en leidinggevenden en werk waar elke dag anders is? Dan zijn we op zoek naar jou.

Kernactiviteiten:

  • Mede ontwikkelen van het personeels- en organisatiebeleid
  • Adviseren en ondersteunen van de leidinggevende bij de implementatie en uitvoering van het personeels- en organisatiebeleid
  • Arbeidsvoorwaardenbeleid
  • Arbobeleid

 

Functieprofiel:

  • HBO niveau, aangevuld met kennis van managementtechnieken, wet- en regelgeving, financieel-economische en organisatiekennis;
  • Ontwikkelingen in het vakgebied en relevante wet- en regelgeving worden bijgehouden ten behoeve van beleidsontwikkeling;
  • Zelfstandig kunnen werken aan de hand van het vastgestelde organisatiebeleid;
  • Sociale vaardigheden zoals tact, onderhandelingsvaardigheden, overtuigingskracht, het kunnen overbruggen van tegenstellingen en het snel vormen van een mening zijn vereist;
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in de Nederlandse taal.

 

Arbeidsvoorwaarden
Er wordt gestart met een tijdelijke dienstverband van 12 maanden. Bij gebleken geschiktheid  wordt de overeenkomst opgevolgd door een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Werktijden bij voorkeur verdeeld over meerdere dagen per week (in onderling overleg vast te stellen).

Naast een passende salariëring (FWG 55) en secundaire arbeidsvoorwaarden (CAO VVT), bieden wij jou een prettige werk- en leeromgeving waarbij inzet opgemerkt en gewaardeerd wordt en waar ambities een kans krijgen zich te ontplooien.
 

Bij indiensttreding vragen wij je een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te overleggen.

 

Enthousiast?

Bel voor meer informatie mevrouw Meulensteen, telefoonnummer: 077 308 87 55.

Meer informatie omtrent de functiebeschrijving en competentieprofiel kan opgevraagd worden bij P&O.

Brief en CV kan tot en met 12 juli 2020 gemaild worden naar hrm@vincentdepaul.nl of sturen naar zorgcentrum Vincent Depaul, t.a.v. de afdeling P&O, Schoolstraat 15, 5981AH Panningen.


De selectiegesprekken vinden plaats op dinsdagmiddag 21 juli 2020. Het tweede gesprek vindt plaatst op donderdag 23 juli.

 

Aanvullende informatie:

Zorgcentrum Vincent Depaul is een zelfstandig zorgcentrum in Limburg. Wij bieden op grond van een zorgindicatie, huisvesting, verzorging, verpleging, begeleiding en/of behandeling aan. Hierbij is het creëren van een thuisgevoel heel belangrijk. Wij hechten grote waarde aan zelfstandigheid. Dit is een van de redenen waarom we niet zijn aangesloten bij een grote zorgorganisatie. Voordeel van deze kleinschaligheid is dat de communicatielijnen kort zijn. Alle medewerkers kennen ook daadwerkelijk alle bewoners! De organisatie ondersteunt zoveel mogelijk de eigen identiteit, zelfstandigheid, normen en waarden en cultuur van haar cliënten.