Maastricht UMC+ zoekt een

Adviseur/Projectleider Acute Zorg

Dienstverband

24 - 28 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Als adviseur/ projectleider Acute Zorg heb je een belangrijke rol. Je signaleert en interpreteert landelijke ontwikkelingen op het gebied van acute zorg. Je levert een bijdrage aan beleidsvorming, kwaliteitsbewaking en kwaliteitsbevordering. Dit doe je samen met de ketenpartners in de acute zorg in Limburg. Ook coördineer je regionale projecten, begeleid je diverse focusgroepen en verzorg je scholing en presentaties. Je bent tevens betrokken bij de organisatie en voorbereiding van regionale overleggen met professionals en managers in de acute keten.

Wat vragen wij van jou?
Wij zijn op zoek naar een allround en hands-on adviseur/ projectleider Acute Zorg op hbo+ werk- en denkniveau met goede communicatieve en organisatorische vaardigheden. Je bent analytisch ingesteld, maar ook niet te beroerd om de mouwen op te stropen en praktische zaken te regelen. Verder vind je het leuk om je binnen een netwerk met verschillende organisaties te bewegen en kun je eenvoudig schakelen tussen verschillende niveaus.

Takenpakket
De adviseur/ projectleider Acute Zorg heeft als taken:
 • Leiden van projecten;
 • Begeleiden van diverse focusgroepen; Organiseren van refereeravond, scholing en presentaties;
 • Deelname aan landelijke werkgroepen;
 • Adviseren management NAZL op tactisch niveau.
Profiel
Als adviseur / projectleider Acute Zorg vind je het een uitdaging om met professionals en managers te komen tot afspraken die aansluiten bij de taakstelling en opdracht van het ROAZ. Verder herken je je in onderstaand profiel:
 • HBO+ werk- en denkniveau;
 • Ervaring met projectmanagement;
 • Kennis van het zorglandschap;
 • Netwerker en verbinder;
 • Je denkt in kansen en mogelijkheden;
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?
Het programma Acute Zorg is een van de vier programma's van het Netwerk Acute Zorg Limburg (NAZL). Het programma Acute Zorg heeft als missie de acute patiënt op de juiste plek, op het juiste tijdstip, de juiste zorg geven in goede afstemming en samenwerking met de ketenpartners in de regio Limburg. Door schaarste van zorgmedewerkers, toenemende complexiteit van de acute zorgvraag en hogere verwachting van patiënt dat toegang tot (acute) zorg altijd beschikbaar is, staat de kwaliteit en de toegankelijkheid van de acute zorg meer dan ooit onder druk.
In het recent verschenen Integraal Zorg Akkoord (IZA) zijn afspraken gemaakt over; het voorkomen van acute zorg, zorgcoördinatie en triage, kwaliteit van acute zorg, differentiatie, concentratie en spreiding, samenwerken in de keten, ROAZ plannen, delen van informatie en bekostiging. Door alle ontwikkelingen zullen er de komende jaren meer taken en werkzaamheden worden neergelegd bij het programma Acute Zorg.

Positionering van het NAZL binnen MUMC+
Het MUMC+ heeft, als traumacentrum, de verantwoordelijkheid voor het organiseren van het Regionaal Overleg Acute Zorg (ROAZ). Het ROAZ heeft als doel om afspraken te maken over de beschikbaarheid en bereikbaarheid van de acute zorg. Het Netwerk Acute Zorg Limburg (NAZL) is het stafbureau van het ROAZ. Het NAZL valt als programma onder de Raad van Bestuur van het MUMC+ en geeft uitvoering aan de wettelijke taakstelling gericht op het optimaliseren van samenwerking tussen de regionale ketenpartners in de acute zorg.

Aanstelling
Het betreft een arbeidsovereenkomst van 2 jaar voor gemiddeld 24-28 uur per week conform artikel 2.4.2 Cao umc, zijnde een tijdelijk contract vooruitlopend op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd als bedoeld in lid 3 van artikel 2.3 Cao umc.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
 • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
 • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
 • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
 • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
 • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.
Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 5.088,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A10 van de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op vrijdag 10 februari.