Dichterbij zoekt een

Afdelingsassistent Gehandicaptenzorg, locatie; Kastanjelaan 1-3-5 Velp (bij Grave, in Noord Brabant)

Dienstverband

8-12

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Gennep Grave

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Wil je graag een actieve bijdrage leveren aan een fijne woon- en leefomgeving, krijg je energie van het ondersteunen in de zorg en wil je bijdragen aan goede zorg dan zoeken we jou!

Het betreft een ouder wordende cliëntgroep waar de zorgvraag toeneemt en het vaste team ondersteuning zoekt t.b.v. zoveel mogelijk cliëntgebonden uren. Je werkt ondersteunend aan en samen met een vaste begeleider aan het huishouden, ondersteunen in zorg en begeleiding van cliënten.

 

Wat ga je doen

Zo ziet een dag van afdelingsassistent er uit: In de ochtend start je, met ondersteuning tijdens de zorg en ondersteuning tijdens het ontbijt voor de bewoners in een huiselijke sfeer. Na het ontbijt zijn jouw taken het verzorgen van de was, het opruimen/bijvullen/schoonmaken van de slaapkamers, het schoonmaken van woon-/badkamer.

In de avond ondersteun je bij de maaltijd en tijdens de zorgmomenten.

Naast deze taken zorg jij voor een huiselijke sfeer.

 

Je draagt zorg voor huishoudelijke taken en ondersteuning zodat de vaste begeleiders zich volledig op de cliënt kunnen richten.

Je werkt diensten van gemiddeld 4,5 uur ter ondersteuning aan het woon-leefklimaat, er is sprake van een zowel ochtend, avond als weekendplanning.

 

Met wie ga je dat doen 

Wij bieden onze bewoners zorg en activiteiten aan huis en op de dagbesteding. Vol passie zetten wij ons daarvoor in en om ons te ondersteunen in nevenactiviteiten zijn wij op zoek naar een gastheer/-vrouw/afdelingsassistent. Samen zorgen we voor een prettige en betekenisvolle dag voor onze bewoners. Waardering van onze bewoners en medewerkers is belangrijk om samen goede zorg te kunnen bieden voor onze bewoners.

 

Waar ga je dat doen

Je gaat werken in 3 woningen aan de Kastanjelaan 1-3-5 in Velp, in een mooie bosrijke omgeving, in Noord Brabant, bij Grave.

Zo werken wij

Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

 

Dit ben jij

Dit verwachten wij van jou als gastheer/-vrouw/afdelingsassistent:

 • Je hebt een zorg gerelateerde mbo opleiding op niveau 2
 • Je bent professioneel, betrokken en integer. Je kunt zelfstandig werken en kunt je aanpassen aan het ritme van de groep en de individuele cliënt
 • Je hebt affiniteit met de zorg
 • Je wil een actieve bijdrage leveren aan de zorg voor onze bewoners
 • Je hebt ervaring met het schoonmaken/huishoudelijke werkzaamheden
 • Samenwerken doe je van nature
 • Je bent een enthousiaste persoon die met hart voor de cliënten aan het werk wil gaan
 • Je hebt oog voor de kleine dingen in de dagelijkse zorg voor onze cliënten, waardoor je het verzorgend/verplegend personeel kan ontlasten in hun taken

 

Dit krijg je ervoor terug

 • Een salaris conform CAO-Gehandicaptenzorg FWG 25, minimaal € 1.873,- en maximaal € 2.659,- op basis van 36-urig contract
 • Een vaste eindejaarsuitkering en vakantietoeslag
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van de collectieve zorgverzekering
 • Maak gebruik van 40% belastingvoordeel op leuke extra’s naast je salaris (via Fisc free kan je deelnemen aan een fietsplan, aanschaf laptop, sportabonnement, weekendjes weg etc.)
 • Een contract voor 8-12 uur per week, voor de duur van een jaar, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd bij gebleken geschiktheid

 

Meer weten? Of solliciteren?

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Anthonette Verstegen via telefoonnummer 06-55842392. Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij via 088-7540060 of via wervingsbureau@dichterbij.nl.

 

Solliciteren op deze vacature kan via de website van Dichterbij, waar je het sollicitatieformulier invult, voorzien van jouw cv en motivatiebrief;

https://www.dichterbij.nl/werken-bij/afdelingsassistent-kastanjelaan-1-3-5-velpnrd-br