Maastricht UMC+ zoekt een

Afdelingsassistent Polikliniek Oncologie

Dienstverband

11 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Als afdelingsassistent werk je op twee verschillende poliklinieken namelijk oncologie en KNO. Je hoofdtaken bestaan uit het schoonhouden van de spreekkamers/wachtkamers/voorraadruimtes, het bijhouden van de voorraden/karren t.b.v. de spreekuren en het inruimen van de bestellingen t.b.v. de verschillende voorraadruimtes. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het scopenbeheer binnen de polikliniek KNO.

Wat vragen wij van jou?
Je bent een echte teamplayer, flexibel, opgeruimd en sociaal. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?
De Polikliniek Oncologie van het Maastricht Comprehensive Cancer Center is de locatie waar alle poliklinische zorg op het gebied van kanker samenkomt. Binnen de polikliniek wordt actief samengewerkt met artsen, verpleegkundigen en andere zorgverleners. Door deze samenwerking kunnen onderzoeken efficiënter plaatsvinden, worden behandelafspraken sneller vastgelegd en vindt psychosociale opvang plaats voor de patiënten.
Voor de polikliniek Oncologie en polikliniek KNO zijn we op zoek naar een enthousiaste afdelingsassistent. Wij bieden een fijne werkomgeving waar, naast optimale zorg en aandacht voor de patiënt, ook alle ruimte wordt geboden voor voortdurende kwaliteitsverbetering, zowel op persoonlijk als op organisatorisch vlak.

Aanstelling
Het betreft een arbeidsovereenkomst van 1 jaar voor gemiddeld 11 uur per week conform artikel 2.4.2 Cao umc. Bij voldoende functioneren wordt de arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd opgevolgd door een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

De werktijden kunnen in overleg worden gepland, met een voorkeur voor maandag- en vrijdagochtend.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.


Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 2.638,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A03 van de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.