Dichterbij zoekt een

Afdelingsassistent Van Bronckhorststraat 27 en 29 in Horst (Limburg)

Dienstverband

15-30 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 2

Standplaats

Gennep Horst

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Wil je graag een actieve bijdrage leveren aan een fijne woon- en leefomgeving, krijg je energie van het ondersteunen in de zorg en wil je bijdragen aan goede zorg, dan zoeken we jou. Je werkt ondersteunend aan en samen met een vaste begeleider in het huishouden, ondersteunen in de zorg en begeleiding van cliënten.

 

 

Wat ga je doen

Zo ziet een dag van afdelingsassistent er uit: in de ochtend help je tijdens het ontbijt en zorg je voor een fijne start van de dag. Na het ontbijt ga je aan de slag met de was; je zorgt dat alles netjes verdeeld wordt in de slaapkamers en je zorgt dat de voorraden op orde zijn. Tevens zorg je ervoor dat de boodschappen bestellingen gedaan worden en dat de voorraadkasten bijgehouden worden volgens de HACCP regels. In de avond help je bij de maaltijd, het koffiemoment en tijdens de zorgmomenten. Samen met de huishoudelijke medewerkers zorg je voor een schone woonomgeving voor onze bewoners. Daarnaast zorg jij voor aandacht voor de bewoners, een huiselijke sfeer en gezelligheid in de woning.

Je draagt zorg voor huishoudelijke taken en ondersteuning zodat de vaste begeleiders zich volledig op de cliënt kunnen richten.

Je werkt diensten van gemiddeld 4 á 5 uur ter ondersteuning aan het woon-leefklimaat, er is sprake van een zowel ochtend, avond als weekendplanning.

 

De werktijden:

De ochtenddienst zal van 07.30 - 12.30 uur zijn. De avonddienst zal van 17.00 - 22.00 uur zijn.

Deze diensten zijn onder voorbehoud en kunnen altijd nog gewijzigd worden als andere tijden voor de bewoners prettiger zijn.

 

 

Met wie ga je dat doen

Aan de Van Bronckhorststraat in Horst heeft Dichterbij verschillende woonlocaties voor mensen met een verstandelijke beperking. De vacature heeft betrekking op de woningen 27 en 29, welke geschakeld zijn middels een tussendeur. De functie zal daarom betrekking hebben op een combinatie voor beide woningen. Op huisnummer 27 wonen ouder wordende mannen en vrouwen met een (meest) matige verstandelijke beperking, soms in combinatie met ouderdomsproblematiek. Op huisnummer 29 wonen volwassen en oudere mannen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Een aantal van hen heeft daarnaast te maken met autisme, psychiatrische problematiek of niet-aangeboren hersenletsel. Wij bieden onze bewoners zorg en activiteiten aan huis. Vol passie zetten wij ons daarvoor in en om ons te ondersteunen in nevenactiviteiten zijn wij op zoek naar een afdelingsassistent.

 

 

Waar ga je dat doen

De woningen 27 en 29 hebben beide een gezellige woonkamer. Tevens is er op beide woningen een keuken waar onze bewoners gezamenlijk hun maaltijden nuttigen. Op de eerste etage zijn de slaapkamers van onze bewoners evenals de badkamers. Beide woningen hebben een aparte tuin waar ook regelmatig gebruik van wordt gemaakt.

 

 

Zo werken wij

Alle mensen hebben wensen. De manier waarop wij cliënten en hun verwanten leren kennen noemen wij 'Als je het mij vraagt’. Ontdek onze werkwijze via https://www.dichterbij.nl/alsjehetmijvraagt.

Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

 

 

Dit ben jij

 • Je hebt een facilitaire en/of zorg gerelateerde mbo opleiding op niveau 2 of je zit in het tweede jaar van je zorg opleiding vanaf niveau 3
 • Je bent professioneel, betrokken en integer. Je kunt zelfstandig werken en kunt je aanpassen aan het ritme van de groep en de individuele cliënt
 • Je hebt affiniteit met de zorg
 • Je wil een actieve bijdrage leveren aan de zorg voor onze bewoners
 • Je hebt ervaring met het schoonmaken/huishoudelijke werkzaamheden
 • Samenwerken doe je van nature
 • Je hebt oog voor de kleine dingen in de dagelijkse zorg voor onze cliënten, waardoor je het verzorgend/verplegend personeel kan ontlasten in hun taken
 • Je houdt van gezelligheid
 • Je bent een enthousiaste persoon die met hart voor de cliënten aan het werk wil gaan

 

 

Dit krijg je ervoor terug

 • Een salaris conform CAO-Gehandicaptenzorg FWG 25, minimaal € 1.873,- en maximaal  € 2.659,- bruto per maand, op basis van 36-urig contract
 • Een vaste eindejaarsuitkering en vakantietoeslag
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van de collectieve zorgverzekering
 • Maak gebruik van 40% belastingvoordeel op leuke extra’s naast je salaris (via Fisc free kan je deelnemen aan een fietsplan, aanschaf laptop, sport abonnement, weekendjes weg etc.)
 • Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het aantal uur is in overleg; 15 tot maximaal 30 uur per week

 

 

Meer weten? Of solliciteren?

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Laura Janssen, facilitair coördinator in Horst, via telefoonnummer 06-11511632. Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij via 088-7540060 of wervingsbureau@dichterbij.nl

 

Reageren kan via de website van Dichterbij, waar je via het sollicitatieformulier jouw cv en motivatiebrief uploadt; https://www.dichterbij.nl/werken-bij/afdelingsassistent-van-bronckhorststraat-27-en-29-in-horst-limburg

Je maakt daarmee een portaal aan waarin je je sollicitatie kan volgen.

 

Pas jij in het plaatje, dan maken wij zo spoedig mogelijk een afspraak met jou om nader kennis te maken.