Maastricht UMC+ zoekt een

Afdelingsassistent verpleegafdeling Electief Snijdend Centrum

Dienstverband

20 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
In deze functie verricht je op zelfstandige wijze alle voorkomende niet-verpleegkundige werkzaamheden zoals het schoonmaken en opruimen van bedden, apparatuur en andere materialen, het opruimen en reinigen van de dienst- en voorraadruimte. Je vult de voorraden bij en transporteert spullen, materialen en/of monsters van en naar andere afdelingen. Ook biedt je ondersteuning tijdens de maaltijdenrondes voor onze de patiënten.

Wat vragen wij van jou?
Onze afdeling is zeer dynamisch. Wij zoeken daarom iemand die sociaal- en communicatief vaardig is. Je kunt zelfstandig werken en je kunt het overzicht behouden. De werkdagen zullen zijn van maandag tot en met vrijdag van 16:00 tot 20:00.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?
De verpleegafdeling A2 maakt deel uit van het Centrum voor Acute en Kritieke Zorg en is de verpleegafdeling van het Electief Snijdend Centrum. Op deze afdeling worden plusminus 120 patiënten per week opgenomen van alle snijdende/ niet snijdende specialismen(soms) met een gemiddelde verpleegduur van 1 à 2 dagen.

Aanstelling
Het betreft een tijdelijk arbeidsovereenkomst van 6 maanden voor 20 uur per week conform artikel 2.4.2 van de Cao umc.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en sportabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.


Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 2.563,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A03 van de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl .

Voor deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geworven, waarbij interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang genieten.

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

De sollicitatiegesprekken zullen in week 46 worden gehouden.