Mondriaan zoekt een

Afdelingshoofd de Hage (Kliniek Volwassenen)

Dienstverband

32-36

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Dienstverband:  32-36 uur per week

Soort dienstverband:   In eerste instantie voor de duur van een jaar

Kernfunctie:  Afdelingshoofd

Standplaats:   Maastricht (afdeling de Hage)

Opleiding:   Verpleegkundige (hbo-diploma, BIG registratie) of   agogisch werkende (hbo-diploma)                                                       

Salaris:  FWG 55 - CAO GGZ (min. € 2.479,-- en max. € 4.010,--)

Reageren tot en met:  06-04-2020

Werving:   In- en externe werving 

 

Past deze functie bij jou?

De Kliniek Volwassenen is een antwoord op de behoefte in de samenleving om mensen die in (ernstige) psychiatrische nood verkeren goed en menswaardig op te vangen en te behandelen, in een omgeving waar veiligheid en bescherming gecombineerd wordt met respectvolle zorg en behandeling. Centraal staat daar in het terugdringen van dwang en drang met de aandacht gericht op het herwinnen van de eigen regie van de patiënt. Contact met patiënt, naastbetrokkenen en ambulante hulpverlening vormt de basis van ons handelen; zorgafstemming met alle partijen vinden we essentieel.

Bij de afdeling de Hage tref je een grote diversiteit van patiënten. Het is een rehabilitatie afdeling waar, met het oog op ambulantisering, gewerkt wordt met het project THUIS: Patiënten worden getraind in eigen regievoering om weer zelfstandig te kunnen wonen. Lijkt het jou een uitdaging om een verbindende factor te zijn op deze afdeling? Naast het geven van leiding en het coachen van de medewerkers, ben je als afdelingshoofd verantwoordelijk voor het klimaat op de afdeling en de kwaliteit van de geboden zorg. Je geeft uitvoering aan het personeelsmanagement: In samenspraak met de RVE manager voer je het verzuimbeleid uit en je voert de jaargesprekken. Ook ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, implementatie en evaluatie van beleid, en beheer en bewaak je de afdeling gebonden budgetten. Een deel van je tijd participeer je in de directe zorg.

 

Dit neem je mee

  • Je hebt enkele jaren leidinggevende ervaring of ervaring als hbo-verpleegkundige, bij voorkeur aangevuld met een relevante managementopleiding (of je bent bereid deze te gaan volgen);
  • Je weet verschillen te overbruggen;
  • Je hebt de vaardigheid om medewerkers van verschillende niveaus te coachen, groepsprocessen te hanteren en teamvorming te bevorderen;
  • Je kunt problemen benaderen vanuit meerdere invalshoeken, deze methodisch veranderen en bent in staat prioriteiten te stellen bij het nemen van beslissingen;
  • Je hebt zowel een zakelijke als mensgerichte stijl van leidinggeven en je bent in staat om tegenstrijdige opvattingen en belangen bij beslissingen te hanteren;
  • Je bent op de hoogte van ontwikkelingen binnen het vakgebied;
  • Je hebt een dynamische instelling, bent flexibel, creatief en innovatief;
  • Je kunt goed samenwerken met alle disciplines.

 

Wat wij bieden
Wij bieden jou gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Bij ons is er ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en we hebben binnen onze organisatie dan ook diverse mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen. Salaris en rechtspositie zijn conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg. Daarnaast bieden wij opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden, een ruime verlofregeling en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen. Er is een actieve personeelsvereniging en ruimte om met het team activiteiten te ondernemen.

Mondriaan

Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website.

Heb je interesse, stuur dan zo spoedig mogelijk je reactie via de button “direct solliciteren “

Wanneer je vragen hebt of meer informatie over de functie wenst, neem dan contact op met Miranda van den Boogaard (RVE manager Kliniek volwassenen), bereikbaar op het nummer: 06-20368773.
 

Solliciteren kan via onderstaande button.

Kennismakingsgesprekken zijn vooralsnog gepland op 9 april 2020. Mogelijk zijn wij i.v.m. de aangescherpte maatregelen vanwege het Coronavirus genoodzaakt om de kennismakingsgesprekken op een andere manier vorm te geven, bijvoorbeeld op afstand via beeldbellen.

 

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.