Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Afdelingsmanager OK (19-113)

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen

Wie ben jij?

Als afdelingsmanager OK ben je samen met het OK bestuur integraal verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de afdelingen OK/CSA/Recovery /POK/Electieve opname afdeling/Dagverpleging/ Preklinische screening. Daarnaast ben je met de medisch manager anesthesiologie verantwoordelijk voor de Anesthesie en Pijnpoli.

Voor deze afdelingen zijn teamleiders benoemd. De teamleiders van het OK-blok combineren het teamleiderschap met het programmacoördinatorschap.

Samen met het OK bestuur, de teamleiders en medewerkers vorm je een hecht team en zorgen jullie voor het behalen van de beste resultaten.

De functie specifieke competenties, resultaatgerichtheid, motiverend leiderschap, klantgerichtheid en kwaliteitsgerichtheid zijn je op het lijf geschreven. Je bent een ervaren, ambitieuze en mensgerichte manager met sterk verbindende kwaliteiten en je beschikt over ruime managementervaring in een complexe ziekenhuisomgeving. Proces- analyse en verbetering maken onderdeel uit van de dagelijkse praktijk evenals data-analyse. Je bent een verbinder en je begeleidt en adviseert professionals richting een optimale samenhang en samenwerking met interne en externe belanghebbenden. Tegen de achtergrond van de bedrijfseconomische belangen zorg je voor het adequaat managen van de productie en je verliest daarbij de kwaliteitseisen niet uit het oog. Doorzettingsvermogen is een vereiste om veranderingen te realiseren.

Jouw nieuwe werkplek

Het OK-complex van het Laurentius Ziekenhuis bestaat uit zeven operatiekamers en twee poliklinische operatiekamers. Alle specialismen, met uitzondering van cardiochirurgie, zijn vertegenwoordigd binnen het ziekenhuis. Op het gebied van Minimaal Invasieve Chirurgie (MIC) vervult het Laurentius Ziekenhuis een voortrekkersrol in de regio.
De CSA bevindt zich in de nabijheid van het OK-complex en is in 2016 nieuw gebouwd.
Het ziekenhuis beschikt over een electieve opname afdeling die samen met de dagverpleging en preklinische screening een eenheid vormen. Binnen dezelfde eenheid is ook de pijnpoli gehuisvest.

Laurentius Ziekenhuis en VieCuri Medisch Centrum treffen momenteel voorbereidingen om tot een fusie van beide ziekenhuizen te komen.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt HBO+/WO werk- en denkniveau
  • Je beschikt over relevante opleidingen (Bedrijfskunde of gezondheidswetenschappen) of een afgeronde relevante HBO opleiding aangevuld met relevante managementopleidingen
  • Je beschikt over aantoonbare en ruime ervaring binnen de gezondheidszorg op managementniveau, bij voorkeur binnen een OK
  • Bereidheid om een assessment te ondergaan

Wat krijg je daarvoor terug?

Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als afdelingsmanager. Daarom bieden wij een marktconform salaris conform de cao ziekenhuizen en een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Informatie en procedure

Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Marja Weijers, Voorzitter raad van Bestuur of Coen Hoezen, Afdelingsmanager, via telefoonnummer 0475-382018.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Marlouke Smeets, HRM adviseur, via telefoonnummer 0475-382226.

Tot 14 oktober 2019 kun je reageren via het sollicitatieformulier.