Stichting Pergamijn zoekt een

Afstudeerstage HRM (leerjaar 4), 32 uur, Sittard

Dienstverband

32 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
HRM afstudeerstage (leerjaar 4), Sittard

32 uur

Wil jij een bijdrage leveren aan het dagelijks leven van onze bewoners en houd jij van de dynamiek van het recruitersvak?

Wij zijn Pergamijn en zetten ons in voor de zorg en ondersteuning van mensen met een verstandelijk beperking!

Waar kom je terecht?
We bieden je de kans om jouw afstudeerstage vorm te geven binnen een dynamische organisatie en omgeving. Binnen Pergamijn bieden wij een warm thuis aan cliënten met een verstandelijke beperking. Hierin onderscheiden we drie cliëntgroepen; Licht Verstandelijk Beperkten (LVB), Ernstig Meervoudig Beperkten (EMB) en Moeilijk Verstaanbaar Gedrag (MVG).

Binnen de HR-afdeling van Pergamijn heerst een sfeer waarin iedereen zich op zijn of haar eigen manier inzet voor het leven van de bewoners van Pergamijn. De afdeling recruitment bestaat uit een enthousiast team dat zich bezig houdt met de werving & selectie van nieuw personeel, maar ook met actuele arbeidsmarkt communicatie en trends. Geen dag binnen de HR-afdeling van Pergamijn is hetzelfde!

Jouw baan

Als stagiaire-recruiter zorg je ervoor dat aan onze cliënt een medewerker verbonden wordt, die hij of zij verdient en dat de nieuwe medewerker op basis van zijn/haar kwaliteiten de meest passende en uitdagende werkplek krijg aangeboden binnen onze organisatie. Kortom, jij bent de spin in het web wanneer het gaat om het matchen van de kwaliteiten van de medewerker enerzijds, met de uitdagingen binnen het team anderzijds.

In deze krappe arbeidsmarkt zul je bij Pergamijn altijd werk te doen hebben. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en handelt proactief in de samenwerking met collega's. Gedurende jouw afstudeerstage zal de werving- en selectieprocedure centraal staan in jouw werkzaamheden. Zo zul je vacatureteksten gaan schrijven en deze publiceren. Hiervoor heb je regelmatig contact met andere collega's en teamleiders. Daarnaast beoordeel jij de kandidaten die solliciteren en nodig jij ze bij mogelijke geschiktheid uit voor een kennismakingsgesprek. Bij deze gesprekken ben je aanwezig, en heb je de ruimte om deze gesprekken zelf ook te gaan voeren. Na een positief gesprek breng jij de teamleider in contact met de kandidaat en faciliteer je de indiensttreding van de nieuwe medewerker wanneer de teamleider hiervoor akkoord geeft. Naast de werkzaamheden die betrekking hebben op de werving- en selectiegesprekken, houd jij je ook bezig met een stuk arbeidsmarktcommunicatie. Je krijg in je team de ruimte om zelf met initiatieven te komen. Samen gaan we ontdekken waarin jij je nog meer wil ontwikkelen.

Kortom, bij Pergamijn zul je een stage gaan ervaren waar geen dag hetzelfde is, waar de mouwen opgestroopt zijn en waar ook veel gelachen wordt. Wij leren jou graag de fijne kneepjes van het HR-vak!

Jij…

…. werkt zelfstandig, maar blinkt in de samenwerking ook uit. Met teamleiders en andere collega's heb je contact over de kandidaten die bij Pergamijn solliciteren.

…. hebt een proactieve houding, toont initiatieven en kunt kritisch naar jezelf en andere collega's en processen kijken.

…. kijkt er naar uit om een leuke, leerzame en interessante afstudeerstage te ervaren bij Pergamijn waarin je wordt voorbereid op het werkveld als HR-professional!

Jouw achtergrond…
  • Je volgt een HR gerelateerde opleiding op HBO niveau;
  • Je bent geïnteresseerd in de gehandicaptenzorg en wil graag ervaring op doen en/of ontdekken waar jouw talenten liggen. Die kans bieden wij je graag.
Wij…

Onze insteek is een langdurige samenwerking waarin jij in je kracht staat.

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers. We bieden je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven.

Verder bieden wij:
  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg;
  • Een leuke, leerzame en interessante stageplek voor jouw afstudeerstage;
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • De kantoorlocatie te Sittard is goed te bereiken vanuit Geleen, Beek, Heerlen, Maastricht, Roermond.
Meer weten?

Voor vragen kun je ons bereiken via de mail recruitment@pergamijn.org .

Jij gaat ervoor!

Zin om te groeien en bloeien bij Pergamijn? Dan ontvangen we graag jouw motivatie en cv via recruitment@pergamijn.org