Een service van Zorg aan Zet
mijn digiCVInloggen
Email:
Wachtwoord:

19 september | Training 'Huis van Werkvermogen als kapstok voor duurzame inzetbaarheid'

Verzorgd door Kees der Weduwe, Bewegen Werkt.

 

Woensdagochtend 19 september van 9.00 – 12.00 uur

 

Een interactieve training en leren werken met de app ‘Huis van Werkvermogen’.
Vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, langer doorwerken, gezonde en flexibele medewerkers, behoud van personeel en een vitale organisatie: het blijven thema’s die op de agenda van organisaties staan.
Het Huis van Werkvermogen geeft inzicht in wat we kunnen aanpakken om duurzame inzetbaarheid te vergroten. Het antwoord op de vraag: ‘Hoe we komen tot een duurzaam inzetbare aanpak?’ is een zeven stappen methodiek. Daarmee kunt u in uw organisatie op een gemakkelijke manier handen en voeten geven aan duurzame inzetbaarheid.

Training
In deze training leert u ‘Het Huis van Werkvermogen’ als kapstok voor duurzame inzetbaarheid in te zetten. U maakt daarbij gebruik van een gratis app. Na de training heeft u kennis over 'Het Huis van Werkvermogen’ en de toepassing van de app. Ze helpen u om in gesprek te gaan met collega's op alle niveaus: management team, operationele (zelfsturende) teams en individuele medewerkers.

De training wordt verzorgd door Kees der Weduwe van Bewegen Werkt.

Doelgroep: leidinggevenden en hr adviseurs

Datum: woensdagochtend 19 september 2018

Locatie: Het Forum, Elmpterweg 50 in 6042 KL Roermond

Kosten: € 75,00 voor medewerkers waarvan de organisatie deelnemer is van Zorg aan Zet en €112,50 euro voor medewerkers waarvan de organisatie geen deelnemer is van Zorg aan Zet.

Aanmelden voor deze training kan hier. Klik:  Aanmeldformulier 19 september

 

Facebook

Deel dit Agenda item