Een service van Zorg aan Zet
mijn digiCVInloggen
Email:
Wachtwoord:

9 juli | Meet & Greet bij FPC de Rooyse Wissel

FPC de Rooyse Wissel
Meet & Greet
Dinsdagavond 9 juli
17.00 uur tot 20.00 uur (inloop tussen 17.00 uur en 18.30 uur).

 

FPC de Rooyse Wissel organiseert een Meet & Greet met onze medewerkers en patiënten. Tijdens de Meet & Greet krijg je meer informatie over onze organisatie en over vacatures voor onder meer sociotherapeuten, gz-psychologen en verpleegkundigen. Onze medewerkers vertellen je graag over hun werk en verzorgen samen met onze patiënten een rondleiding. Deelname aan de Meet & Greet is gratis.

 

De Rooyse Wissel is een ambitieuze, ondernemende en dynamische organisatie. We leveren een bijdrage aan een veiligere samenleving door mensen met strafbaar gedrag te behandelen en te begeleiden. We bieden ambulante en klinische hulp, gespecialiseerde woonbegeleiding en externe dagbesteding. We zijn specialist op het gebied van risicomanagement en hebben de ambitie om uitmuntende zorg en expertise te leveren in het spanningsveld tussen behandelen en beveiligen.

 

Deel jij onze ambitie en heb je interesse om bij ons te komen werken? Maak dan kennis met onze organisatie op 9 juli 2019, van 17.00 uur tot 20.00 uur (inloop tussen 17.00 uur en 18.30 uur). We organiseren dan een Meet & Greet met onze medewerkers en patiënten.

 

Tijdens de Meet & Greet krijg je meer informatie over onze organisatie en over vacatures voor onder meer sociotherapeuten, gz-psychologen en verpleegkundigen. Onze medewerkers vertellen je graag over hun werk en zorgen samen met onze patiënten voor een rondleiding.

 

Wil je deze Meet & Greet bijwonen? 
Meld je dan aan via personeelszaken@derooysewissel.nl of via tel. 0478 635 200. 

 

Facebook

Deel dit Agenda item