Een service van Zorg aan Zet
mijn digiCVInloggen
Email:
Wachtwoord:

Open Dag hof te Berkel | Horst

In de week van 10 tot 15 maart openen zorg- en welzijnsorganisaties in het hele land hun deuren of organiseren zij kleinschalige activiteiten om te laten zien hoe ze op de toekomst zijn voorbereid.

Ook woonwijk hof te Berkel in Horst doet mee en wel in de vorm van een open dag op zaterdag 15 maart a.s.Openingstijd

10.00 tot 16.00 uur


Adressen
Gasthuisstraat 25, 5961 GA Horst


Programma
Die dag is één van de in totaal 10 groepswoningen van De Zorggroep in deze woonwijk geopend voor publiek. Ook kan men een kijkje nemen in tweezorgappartementen en in een buurtkamer. Verder zetten de behandelaars van De Zorggroep in het Gezondheidscentrum Hof te Berkel hun deuren open. 

Belangstellenden kunnen alleen d.m.v. georganiseerde rondleidingen een kijkje nemen. De rondleidingen starten vanaf het vlakbij gelegen cultureel centrum ’t Gasthoes (achterzijde) in Horst.


Afgelopen december zijn bewoners van het voormalige verpleeghuis Elzenhorst verhuisd naar hun nieuwe woningen in de naastgelegen woonwijk hof te Berkel. Behalve zorgappartementen en groepswoningen van
De Zorggroep zijn er in de wijk ook huur-appartementen, koopwoningen en starterswoningen te vinden. Tijdens de open dag zal CRA Vastgoed hierover informatie verstrekken.

De bouw van de totale woonwijk is in 2017 afgerond. Het project is een samenwerkingsverband van De Zorggroep, CRA Vastgoed en de gemeente Horst aan de Maas www.hofteberkel.nl.


Voor meer informatie over De Zorggroep, klik hier.

Facebook

Deel dit Agenda item