Deel dit:

Wil jij meer weten over werken bij Levanto?

Iets kunnen betekenen voor bijzondere, kwetsbare mensen met psychiatrische of psychosociale problemen. Zodat zij weer van het leven kunnen genieten. Weer in balans kunnen komen. Vol zelfvertrouwen midden in de maatschappij staan. Samen met jou maken wij ons sterk voor een leven in balans. En dat alles in een organisatie waar je ruimte en mogelijkheden krijgt om verder te groeien: als medewerker én als cliënt.

LEVANTO staat voor LEven VAN TOp tot teen. Dat raakt meteen de visie van de LEVANTOgroep: een actieve deelname aan de samenleving is voor iedereen een belangrijke voorwaarde voor een betekenisvol en zingevend leven. LEVANTOgroep biedt ondersteuning op gebied van geestelijke gezondheid en maatschappelijke opvang in Zuid- en Midden-Limburg. Zodat cliënten het heft weer in eigen hand kunnen nemen en als volwaardig burger deel uit kunnen maken van de maatschappij. Zoveel mogelijk op eigen kracht.

Wil jij weten of Levanto bij jou past en andersom? Loop dan binnen tijdens ons inloopmoment op dinsdag 27 augustus van 10.30u-12.00u.

Locatie: Noorwegenstraat, Sittard

Meld je snel aan en kom in contact met medewerkers én cliënten van Levanto!

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben


Bedankt voor je aanmelding.