Deel dit:

De Rooyse Wissel is een ambitieuze, ondernemende en dynamische organisatie. We leveren een bijdrage aan een veiligere samenleving door mensen met strafbaar gedrag te behandelen en te begeleiden. We bieden ambulante en klinische hulp, gespecialiseerde woonbegeleiding en externe dagbesteding. We zijn specialist op het gebied van risicomanagement en hebben de ambitie om uitmuntende zorg en expertise te leveren in het spanningsveld tussen behandelen en beveiligen.

Deel jij onze ambitie en heb je interesse om bij ons te komen werken? Maak dan kennis met onze organisatie, medewerkers en patiënten. De eerstvolgende Meet & Greet is op 17 november 2020, van 17.00 uur tot 20.00 uur (inloop tussen 17.00 uur en 18.30 uur). 

Tijdens de Meet & Greet krijg je meer informatie over onze organisatie en over vacatures voor onder meer sociotherapeuten, GZ-psychologen en verpleegkundigen. De avond is bedoeld voor bezoekers die benieuwd zijn of het werken binnen de forensische psychiatrie bij hen past en die minimaal een relevante opleiding op mbo 4-niveau hebben afgerond. 

Onze medewerkers vertellen je graag over hun werk en verzorgen samen met onze patiënten een rondleiding. Deelname aan de Meet & Greet is gratis. Er geldt een minimumleeftijd van 21 jaar. 

Wil je de Meet & Greet bijwonen? Meld je dan aan via personeelszaken@derooysewissel.nl of via 0478 - 635200.

Goed om te weten

Bij binnenkomst in de kliniek is legitimeren verplicht. Ook moet je piepvrij door de detectiepoort. Telefoons, tablets, smartwatches en andere apparatuur mogen niet mee naar binnen worden genomen.

Meer informatie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben


Bedankt voor je aanmelding.