Deel dit:

Werk je al in de zorg en ben je toe aan een nieuwe stap? Of overweeg je een carrièreswitch en ligt jouw hart bij werken met mensen? Ontmoet dan de zorg van Stichting Land van Horne. Er liggen voor jou veel kansen, mede door de organisatiegrootte en de diverse doelgroepen.

Ga tijdens de ontmoetingsavonden geheel vrijblijvend in gesprek met onze zorgprofessionals. Zij vertellen je graag hun ervaringen en mogelijkheden, want wie kan je hier beter over vertellen dan onze collega's zelf? Je bent van harte welkom. Een kopje koffie en iets lekkers staat voor je klaar.

Donderdag 26 september in Budel

Tijd? 19.00 tot 20.30 uur
Waar? Zorgcentrum Marienburght, Graafschap Hornelaan 2, Budel
Voor wie? Voor iedereen die graag wil weten wat de mogelijkheden zijn in onze Brabantse gemeenten Budel, Maarheeze en Someren. Ontmoet onze zorgprofessionals en laat je informeren over de mogelijkheden van thuiszorg, somatiek, PG, hulp bij huishouding en individuele begeleiding.

Meer weten over de ontmoetingsavonden of werken bij Land van Horne? Bel met een van onze recruiters via T 088 987 88 88 of stuur een e-mail naar recruitment@landvanhorne.nl.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben


Bedankt voor je aanmelding.