Deel dit:

Kun jij wel wat extra hulp gebruiken bij de keuze voor een opleiding of studierichting? Of denk je na over een carrièreswitch en ben je benieuwd of de omgeving van de forensische psychiatrie bij jou past? Maak dan kennis met de Rooyse Wissel tijdens onze oriëntatiemiddag op 22 september 2020, van 14 tot 16 uur.

De Rooyse Wissel is een ambitieuze, ondernemende en dynamische organisatie. We leveren een bijdrage aan een veiligere samenleving door mensen met strafbaar gedrag te behandelen en te begeleiden. We bieden ambulante en klinische hulp, gespecialiseerde woonbegeleiding en externe dagbesteding. We zijn specialist op het gebied van risicomanagement en hebben de ambitie om uitmuntende zorg en expertise te leveren in het spanningsveld tussen behandelen en beveiligen.

Tijdens de oriëntatiemiddag krijg je meer informatie over onze organisatie, stagemogelijkheden en eventuele vacatures. De middag begint met een presentatie en eindigt met een rondleiding door de kliniek met een bezoek aan een behandelafdeling. Wij hopen je op deze manier enthousiast te maken voor ons boeiende werkveld.

Deelname aan de oriëntatiemiddag is gratis. Er geldt een minimumleeftijd van 17 jaar. 

Goed om te weten

Bij binnenkomst in de kliniek is legitimeren verplicht. Ook moet je piepvrij door de detectiepoort. Telefoons, tablets, smartwatches en andere apparatuur mogen niet mee naar binnen worden genomen.

 Meer informatie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben


Bedankt voor je aanmelding.