Deel dit:

Een dag bij XONAR

Een stage bij XONAR betekent werkervaring opdoen binnen een omgeving waar ‘samen met passie ondernemen’ centraal staat.  

Is er een Match?

Een passende stageplek is een goed begin van jouw carrière. Wie weet krijg jij zelfs een betaalde baan aangeboden als je afstudeert. Veel stagiaires hebben met succes een baan binnen XONAR bemachtigd. Ben jij de volgende?

 

In je studie ontwikkel je veel kennis over de zorg en snuffel je aan de praktijk door middel van stages. Op het moment dat je een stageplek moet kiezen komt er veel op je af. De keuze is reuze waarbij jij jezelf afvraagt wat het beste bij je past. En je wilt zo graag de allerbeste keuze maken. Een foute keuze bestaat niet! Herkenbaar?

 

Jaarlijks heeft XONAR enkele stageplekken ter beschikking binnen de diverse hulpvormen voor studenten die studeren aan een HBO opleiding. Vanuit jullie, de studenten, ontvangen we meerdere verzoeken m.b.t. de mogelijkheid voor het invullen van een stage. Hiervoor hebben wij tweejaarlijks een kennismakingsevent gepland, namelijk: Xelect days. Alle studenten die interesse hebben in een stage binnen XONAR kunnen zich aanmelden via deze weg. Er zal een selectie plaatsvinden waar gelet wordt op opleiding, soort stage en stageduur. De kennismakingsdagen organiseren we vroeg in het schooljaar zodat jij op tijd weet of je verzekert bent van een stage.

 

Op zoek naar een praktijkstage in het 3e of 4e jaar van je studie?
Ondernemend en flexibel?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Meld je snel aan voor één van de eerstvolgende Xelect day.

Informatie en aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben


Bedankt voor je aanmelding.