Sevagram zoekt een

Agile coach in de functie van HRD-Adviseur

Dienstverband

0 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Agile coach in de functie van HRD-Adviseur
Ontwikkelingen op het gebied van leren en opleiden in de zorg gaan razendsnel en Sevagram doet daar gewoon nog een schepje bovenop. Niet zo vreemd dus dat we op zoek zijn naar een HRD-adviseur met projectleidersvaardigheden.

Wat ga je doen?
Als HRD-adviseur ga je met teams op zoek naar mogelijkheden om ook in de toekomst voldoende gekwalificeerde medewerkers in te zetten. Hiervoor leidt je op agile wijze verschillende projecten in nauwe samenwerking met je collegae binnen en buiten HRD.

Wat breng je mee?
Wij zijn op zoek naar kandidaten die aantoonbaar beschikken over HBO werk- en denkniveau, met 5 tot 10 jaar werkervaring in een lerende omgeving, bij voorkeur in de zorg of het onderwijs. Als je daarbij het onderstaande ook nog kunt aanvinken kunnen we samen mooie projecten realiseren:
 • Je hebt bewezen ervaring met projectmatig werken en de rol van agile coach is jou op het lijf geschreven;
 • Je weet voor iedere uitdaging het juiste projectteam samen te stellen en hebt daarbij oog voor talent;
 • Je hebt ruime ervaring met het analyseren van knelpunten en hebt ook zelf de nodige creativiteit voor het ontwerpen van passende interventies;
 • Je bent innovatief, resultaatgericht en weet je goed staande te houden in een dynamische omgeving;
 • Je hebt bovengemiddelde kennis van het MS Office pakket en hebt ervaring met het ontwikkelen leerpaden binnen LMS systemen;
 • Je levert een actieve bijdrage aan het opleidingsplan en organisatieontwikkeling;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve- en adviesvaardigheden en kan als sparringpartner fungeren van midden en senior management;
 • Ervaring met het geven van trainingen op het gebied van communicatie en feedback geven is een pré.
Voor deze functie ligt het accent op projectleiderschap en agile coaching van de overige teamleden van het HRD-team bestaande uit HRD-adviseurs, e-learning specialisten, docenten, praktijkopleiders en administratief medewerkers die allen een passie hebben voor leren en ontwikkelen.

Wat bieden we jou?
 • Een contractomvang in overleg tussen 28 en 32 uur;
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT 2022;
 • We schalen je in op basis van je kennis en ervaring binnen FWG 55
  (min. € 3.048,18 en max. € 4.426,10 bij een fulltime dienstverband van 36 uur);
 • In eerste instantie wordt de arbeidsovereenkomst aangegaan voor de duur van een jaar.
Zijn we een match?
Solliciteer dan met een introductiefilmpje en cv vóór 24 oktober 2022. Het eerste gesprek zal plaats vinden op 27 of 28 oktober 2022 met Kay de Roos en Miriam Micuda. Het tweede gesprek inclusief mini assessment 7 of 9 november 2022 met Yvonne Huveneers. Voor vragen over de vacature of procedure kun je contact opnemen met Yvonne Huveneers (yvonne.huveneers@sevagram.nl of +31 6 10 36 40 61).

Let op: acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld!