Vincent van Gogh, voor geestelijke gezondheidszorg zoekt een

AIOS

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Venray

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

AIOS

Ben jij de AIOS Psychiatrie die wij zoeken?

Waarom we gewoon anders zijn

We weten dat het anders kan in de ggz, maar we hebben geen blauwdruk voor hoe dat moet. Jij pakt als AIOS psychiatrie de uitdagingen van deze tijd met beide handen aan. Daarbij denk je niet in hokjes, maar out of the box. Samen met onze ketenpartners en het sociale netwerk zoek je naar nieuwe oplossingen voor hardnekkige problemen. Geloof jij ook dat het anders kan? Bouw dan met ons mee aan een vernieuwde ggz.

Waarom jouw team gewoon anders is

De veelzijdigheid aan zowel psychiatrische als somatische problemen, maken dit een ideale plek om ervaring op te doen in zowel psychiatrie, somatiek, acute en chronische zorg.

Waarom jouw functie gewoon anders is

Je werkt als AIOS psychiatrie binnen verschillende afdelingen Je krijgt supervisie van meerdere medisch specialisten (afhankelijk van werkplek: psychiater, geriater, neuroloog, huisarts). Je voert onderzoeken en behandelplannen uit met betrekking tot psychiatrisch patiënten. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor somatische vragen, zowel in structurele diensten als in oproep (geplande) diensten.

Hoe we jou zien:

  • Je hebt affiniteit met de psychiatrie en met haar cliënten.
  • Je hebt een afgeronde opleiding tot basisarts en bent BIG geregistreerd.
  • Je hebt een flexibele instelling en bent enthousiast.
  • Je hebt een collegiale houding en beschikt over goede vaardigheden om met verschillende professionals samen te werken.

Hoe jij ons ziet:

  • Een uitdagende organisatie met voldoende ontwikkelingsmogelijkheden
  • We zijn Flexibel in ons aanbod, zowel voor parttimers als fulltimers zijn er voldoende mogelijkheden ook je werklocatie (Venray/Venlo) kan in overleg vastgesteld worden.
  • Je salaris wordt ingedeeld conform CAO-GGZ.
  • Innovatie staat voorop en jouw input is daarbij van groot belang. Middels PSYLAB, het recent ontwikkelde servicecenter, bundelen we samen de krachten van professionals bij de ontwikkeling en monitoring van innovaties en new business. We gaan hierbij uit van het Triple Aim model wat staat voor: betere ervaring van zorg, de stijging van algemene gezondheid en lagere kosten.

Hoe we verbinden

Heb je interesse in deze functie en voldoe je aan het profiel? Stuur je CV o.v.v. 2020AIOS1704 zo snel mogelijk naar werken@vvgi.nl en hopelijk ontmoeten we elkaar snel

Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Bianca Tölle Afdeling HR, btolle@vvgi.nl, tel: 06 - 117 968 44 of met de heer Dr. F.M.M.A. van der Heijden (Opleider) tel: 0478 - 527 339.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.