Zuyderland zoekt een

AIOS Radiologie

Dienstverband

38 uur

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Sittard – Geleen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Zuyderland is één van de belangrijkste zorgaanbieders op de Zuid-Nederlandse zorgmarkt. Onze organisatie is ontstaan door de fusie van Atrium Medisch Centrum en Orbis Medisch Zorgconcern. Professionals werken bij Zuyderland in een aantrekkelijke werk- en leeromgeving. Iedere dag opnieuw wordt in het topklinische opleidingsziekenhuis, gevestigd op twee hoofdlocaties in Zuid-Limburg (Heerlen en Sittard-Geleen), op hoog niveau innovatieve patiëntenzorg geleverd. In de gastvrije omgeving is voortdurend oog voor verbetering van de kwaliteit. Daar zijn flexibele collega’s bij nodig die naar nieuwe uitdagingen en kansen zoeken. Mensen die graag willen werken en bouwen aan uitstekende patiëntgerichte centra.

Binnen de afdeling Radiologie is er een vacature voor een enthousiaste en gemotiveerde AIOS RADIOLOGIE.


Onze afdeling

De afdeling beschikt over alle modaliteiten welke vereist zijn voor een volledige opleidingsbevoegdheid. Er zijn 18 radiologen, 5 nucleair geneeskundigen en 3 CDC’s werkzaam in verschillende aandachtsgebieden en momenteel zijn er 8 assistenten in opleiding tot radioloog.


Wat ga je doen

De AIOS werkt gedurende de opleiding in het Zuyderland ziekenhuis op locatie Heerlen en locatie Sittard-Geleen. De opleiding is geheel gemoderniseerd volgens CORONA en is geaccrediteerd voor bijna alle differentiaties. Binnen de OOR in Zuid-Oost Nederland (OOR-ZON) is er een samenwerkingsverband met het Universitair Medisch Centrum Maastricht. In het derde opleidingsjaar zal uitwisseling plaatsvinden met genoemd instituut.


Wie ben jij?

 • Een (bijna) afgeronde basisartsopleiding.
 • Aantoonbare interesse in de Radiologie.


Wat bieden wij?

 • De werktijden zijn volgens dienstrooster, op basis van 38 uur per week.
 • Het betreft een dienstverband voor de duur van de opleiding.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO ziekenhuizen. Salariëring geschiedt op basis van Artikel 7.3.1.1. tabel 4 van de CAO Ziekenhuizen (min. € 3.517,- en max. € 4.546,- bruto per maand, niveau 01-01-2020). De genoemde bedragen zijn bruto per maand bij een dienstverband van 36 uur per week. Voor een dienstverband van 38 uur geldt dat de bedragen moeten worden aangepast met factor 38/36.


Interesse?

Inlichtingen over deze functie worden verstrekt door opleider Radiologie mevrouw drs. W. Schreurs, via telefoonnummer 06-82128625 of vice-opleider de heer dr. R. Vliegen, via telefoonnummer 06-57130951.

Je sollicitatie ontvangen we graag vóór 30 september 2020. De sollicitatiegesprekken worden gepland op 8 oktober 2020.

In het kader van regionaal opleiden hebben het MUMC en het Zuyderland Medisch Centrum afgesproken om deze sollicitatieprocedure gezamenlijk te organiseren.  De sollicitatie gesprekken zullen plaatsvinden in het MUMC.

Over Zuyderland Medisch Centrum

Iedere dag wordt in het topklinische opleidingsziekenhuis, gevestigd op twee hoofdlocaties in Zuid-Limburg (Sittard-Geleen en Heerlen), op hoog niveau excellente en innovatieve patiëntenzorg geleverd.

 • Aantal beschikbare bedden/plaatsen: 1.023 bedden
 • Aantal klinische opnamen: 41.961 opnamen
 • Aantal eerste polikliniek bezoeken: 264.181 bezoeken
 • Aantal herhaal polikliniek bezoeken: 432.948 bezoeken
 • Aantal dagverplegingsdagen: 41.741 dagen
 • Aantal klinische verpleegdagen: 242.942 dagen


 Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.