Maastro zoekt een

AIOS radiotherapie

Dienstverband

38

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen

Maastro verzorgt de bestralingsbehandeling van kankerpatiënten voor de provincie Limburg, vanuit de hoofdlocatie in Maastricht en vanuit haar dependance op de locatie van het VieCuri Medisch Centrum in Venlo. Tevens behandelt Maastro sinds januari 2019 in het nieuwe protonentherapiecentrum patiënten uit geheel Zuidoost Nederland met protonentherapie; een innovatieve techniek waarmee de kans op bijwerkingen voor de patiënt aanzienlijk vermindert.

Maastro beschikt over geavanceerde apparatuur zoals 6 Varian TrueBeams met kV en MV imaging mogelijkheid, twee nieuwe Dual Energy CT scanners, een PET-CT scanner en een uitgebreid brachytherapieprogramma.

Voor de opleiding van artsen tot radiotherapeut-oncoloog heeft Maastro een clusteropleiding met het Catharina Ziekenhuis Eindhoven. Het Catharina Ziekenhuis is een topklinisch en topreferent ziekenhuis dat zich richt op hoogwaardige zorg en opleiding. De afdeling Radiotherapie is een patiëntgerichte en efficiënte organisatie met een hoge kwaliteit ten aanzien van werkprocessen en toetsing. De afdeling beschikt over 6 Elekta versnellers, een large bore CT en een Mobetron. Speerpunten zijn o.a. intra-operatieve radiotherapie en brachytherapie. Door intensieve samenwerking met het Imaging Centre van het Catharina Ziekenhuis wordt veelvuldig gebruik gemaakt van beeldfusie met MRI en PET-CT.

De ligging van Maastro is ideaal. De Maastricht Brightlands Health Campus met universitair medisch centrum en universiteit vormt een perfecte setting voor excellente patiëntenzorg, wetenschappelijk onderzoek en onderwijs. Tegelijkertijd ligt Maastro op fietsafstand van de oude binnenstad van Maastricht en de omliggende dorpen. Kiest je ervoor om wat verder weg te gaan wonen? De trein stopt praktisch voor onze deur!

Maastro en het Catharina Ziekenhuis zijn op zoek naar:

1 arts in opleiding (AIOS) tot radiotherapeut-oncoloog
(start januari of evt. februari 2020)

De opleiding bestaat uit een vijfjarig traject overeenkomstig de opleidingseisen van de Registratiecommissie Geneeskundige Specialisten (RGS). De opleiding is competentiegericht en opgebouwd uit verschillende stages. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het stellen van de indicatie, voorbereiden van de bestralingsbehandeling en het begeleiden en voorlichten van patiënten en hun begeleider. Binnen de clusteropleiding wordt een deel van de opleiding (circa 1 jaar) gevolgd binnen het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven en het overige deel hoofdzakelijk binnen Maastro te Maastricht. Je neemt deel aan het cursorisch onderwijs binnen en buiten Maastro en het Catharina Ziekenhuis.

We zoeken een enthousiaste en gedreven (basis)arts, die affiniteit heeft met radiotherapie en oncologie. Naast goede communicatieve vaardigheden beschik je over improvisatie- en incasseringsvermogen. Tevens kun je je snel aanpassen aan de wisselende omstandigheden waarin je werkzaam zult zijn.
Zit je in het laatste jaar van je opleiding tot arts en spreekt de opleiding van AIOS radiotherapie je aan? Ook dan nodigen wij je graag uit om te reageren op deze vacature.

Wat bieden we jou?

  • Een dienstverband voor 38 uur per week op basis van de CAO Ziekenhuizen, voor de duur van de opleiding (maximaal 5 jaar);
  • Een salaris van minimaal € 3.535,20 en maximaal € 4.576,03 bruto/maand, afhankelijk van eventuele ervaring;
  • Uitstekende overige arbeidsvoorwaarden, zoals een 8,33% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering, goede pensioenvoorziening en aantrekkelijke kortingsregelingen voor onder andere diverse (zorg)verzekeringen, fietsaanschaf en sportabonnementen.

Meer informatie over de opleidingsplek?
Neem gerust contact op met:

  • Angela van Baardwijk (Maastro), radiotherapeut / opleider: angela.vanbaardwijk@maastro.nl / +31(0)88-4455666
  • Rinus Wanders (Maastro), plaatsvervangend opleider: rinus.wanders@maastro.nl / 088-4455666
  • Tom Budiharto (CZE), radiotherapeut / opleider: tom.budiharto@catharinaziekenhuis.nl / +31(0)40-2396430
  • Hetty van den Berg (CZE), plaatsvervangend opleider: hetty.vd.berg@catharinaziekenhuis.nl / +31(0)40-2396430

Meer informatie over Maastro of het Catharina Ziekenhuis is ook te vinden via www.maastro.nl of www.werkenbijcatharina.nl.

Solliciteren? Je motivatiebrief en CV kun je voor 11 september 2019 uploaden via onze website www.maastro.nl. De sollicitatiegesprekken zijn gepland in de middagen van 4 oktober (1e ronde) en 10 oktober (2e ronde). Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.