Sevagram zoekt een

Allround Financieel Medewerker (32 - 36 uur)

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Allround Financieel Medewerker / Administrateur
“accuraat - hands on - proactief - teamspeler - bedrijfs- en procesmatig - visie”

Onze organisatie
Sevagram is een maatschappelijk betrokken ouderenzorgorganisatie met 22 locaties in de regio’s Parkstad, Heuvelland en Maastricht. De organisatie onderscheidt zich van andere zorgorganisaties door haar zichtbaar én merkbaar betere mensgerichte zorg. Sevagram werkt met het Planetree Label. Een wereldwijde visie op zorg waarbij de liefde voor de mens centraal staat. In die visie gaat het om excellente zorg; om Zorg met Bezieling. De visie op excellente zorg vind je terug in een van de vier kernwaarden van Sevagram. Het staat uiteraard voor uitstekende (medische) behandeling en zorg. Maar daarnaast ook voor welzijn, waardigheid, bejegening en zingeving. En excellente zorg gaat over samen afspraken maken én deze nakomen. Passend bij de ontwikkelingen binnen de ouderenzorg die vragen om een wendbare en innovatieve organisatie, werkt Sevagram interdisciplinair samen en zijn ‘cure’, ‘care’ en ondersteunende diensten nauw met elkaar verbonden.

De functie
De afdeling Financiële Dienstverlening is gevestigd in het Dienstencentrum van Sevagram te Heerlen. Voor deze afdeling (12 fte) zoekt Sevagram een breed inzetbare financieel medewerker. Je gaat ervoor zorgen dat alle financiële gebeurtenissen correct en tijdig in onze administratie verantwoord worden en hebt daarbij oog voor de achterliggende processen. Tevens assisteer je bij de periode-afsluitingen. Bij grote drukte spring je bij bij de verwerking van inkoopfacturen en bij afwezigheid van de collega’s neem je ook de facturering van geleverde prestaties en diensten waar. Daarnaast is er volop ruimte om te assisteren bij projecten en je te ontwikkelen als specialist op bijzondere thema’s.

Wat verwachten wij van jou?
Wil jij het verschil gaan maken in deze functie? Dan kun jij je vinden in onderstaande eigenschappen:
  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau, dat blijkt uit een afgeronde opleiding op HBO-niveau en ervaring in een financiële functie. Deze ervaring mag ook buiten de zorgsector zijn opgebouwd.
  • Je hebt kennis van bedrijfsvoering en affiniteit met de (ouderen)zorg. Ervaring met salarisverwerking en/of subsidietrajecten is een pré.
  • Vanuit jouw bedrijfsmatig inzicht ben je sparringpartner voor collega’s. Je blijft op de hoogte van relevante regelgeving, ontwikkelingen in de zorgsector, kunt de relevantie hiervan inschatten en omzetten in concrete activiteiten.
  • Je bent in staat prioriteiten te stellen besluitvaardig en resultaatgericht. Daarnaast beschik je over sociale talenten zoals samenwerken, tact, verbinden, overzicht en overtuigingskracht.

Wat kun je van ons verwachten?
Sevagram biedt een functie in een innovatieve, warm-menselijke omgeving, waarin hard wordt gewerkt aan het realiseren van het zorgen voor en ontzorgen van de cliënt. Je treft bij ons een open en informele sfeer aan. Er is ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen.

En verder …
  • Een jaar contract voor 32 of 36 uur per week (met de intentie om deze te verlening in de vorm van een vast contract);
  • Salarisinschaling conform CAO VVT, FWG 45 (maximaal € 3.575 op basis van 36 uur) inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring;
  • De mogelijkheid om hybride te werken tussen thuis en kantoor;
  • Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram stimuleert je om je kennis en ambitie te blijven vergroten, en biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vaste eindejaarsuitkering, een meerkeuze arbeidsvoorwaarden systeem en een uitstekende pensioenregeling;

Alle verdere arbeidsvoorwaarden kun je vinden in onze CAO, klik HIER.

Iets voor jou?

Sluit deze vacature precies aan bij jou kennis en kunde? Dan zouden we je graag beter willen leren kenen. Via de sollicitatie knop kun je jouw CV en motivatiebrief achterlaten. Twijfel je toch nog? Neem dan vrijblijvend contact op met Ton Vriezen 06 12 60 27 03 of na 9 juni met Eric Schoenmakers (HR adviseur) op nummer 06 48 12 69 94.

Let op: i.v.m. vakantie kan de terugkoppeling even wat langer duren.
  • Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.