LEVANTOgroep zoekt een

Allround horecamedewerker Brasserie kasteel Wijnandsrade

Dienstverband

20 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 1

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Sociaal Werk
Allround horecamedewerker

Brasserie Kasteel Wijnandsrade

Uren en salaris in overleg
LEVANTOgroep is op zoek naar een enthousiaste horecamedewerker voor de Brasserie in het mooie Kasteel Wijnandsrade. Bij de Brasserie kun je zes dagen per week van 10.00 tot 18.00 genieten van Limburgse streekgerechten in de sfeervolle omgeving van het kasteel. De Brasserie heeft een mooi terras, een winkeltje met ijs en streekproducten en een sfeervolle zaal voor feesten, koffietafels en vergaderingen. Een super veelzijdige locatie dus!

De Brasserie is een leerwerkplek van LEVANTOgroep. We bieden hier mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen.

Over LEVANTOgroep
LEVANTOgroepbiedt ondersteuning op gebied van geestelijke gezondheid en maatschappelijke opvang in Zuid- en Midden-Limburg in de vorm van ambulante begeleiding, beschermd wonen, crisisopvang, vrouwenopvang en participatie voor zowel jongeren als volwassenen. Zodat cliënten het heft weer in eigen hand kunnen nemen en als volwaardig burger deel uit kunnen maken van de maatschappij. Zoveel mogelijk op eigen kracht.

Waar ga je mee aan de slag?
 • Het opnemen van bestellingen en bestellingen doorgeven aan de keuken.
 • Met het serveren van gerechten en dranken.
 • Het klaarmaken van eenvoudige bestellingen zoals het inschenken van dranken en het klaarmaken van kleine gerechten/snacks.
 • Kassawerkzaamheden zoals het afrekenen met gasten en het werken met het kassasysteem.
 • Opruim- en schoonmaakwerkzaamheden in de Brasserie.
 • Een uitdaging waar zorg en horeca met elkaar verbonden worden, waarbij je samen met cliënten werkt

Lees hieronder een ervaring van een enthousiaste medewerker van de brasserie:

''Mijn naam is Bente en ondertussen werk ik al vier jaar bij Kasteel Brasserie Wijnandsrade. De tijd is daar voorbijgevlogen en ik heb het er nog steeds erg naar mijn zin. Doordat ik zo goed ontvangen werd door het team kon ik gelijk goed aan de slag, ondanks dat ik geen horeca-ervaring had. Werken in de brasserie brengt altijd veel gezelligheid met zich mee, omdat je continue omringt bent door je collega's en de klanten, waar je altijd een leuk praatje mee kan maken. Buiten de gezelligheid wordt natuurlijk ook verwacht dat je klaar staat voor de klant en met doorzettingsvermogen het terras oploopt. Wat we ook zeker nodig hebben, vooral op de drukke zondagen. Ik werk nog steeds met veel plezier bij Kasteel Brasserie Wijnandsrade, omdat je iedere dag weer nieuwe uitdagingen aan kan gaan, samen met je collega's."

Of bekijk de video van de locatie: https://youtu.be/zx_-v2war94Wat hebben wij van jou nodig?
 • Kennis en kunde vanuit een relevante opleiding op minimaal MBO niveau.
 • Je bent vriendelijk en correct naar de gasten toe en behandeld iedereen met respect.
 • Je toont inzet en bent bereid extra moeite te doen om de gasten het naar de zin te maken.
 • Je werkt grondig en met oog voor detail.
 • Je bent betrokken bij je werkplek, de mensen die gebruik maken van deze leerwerkplek en de gasten die je er ontvangt.
 • Je kan zelfstandig te werk gaan
 • Affiniteit met (psychische) zorg

Wat biedt LEVANTOgroep jou?
Veel vrijheid tijdens het werk. Salaris en uren in overleg met de werkgever. Naast salaris krijg je een vergoeding voor woon-werkverkeer en een pensioenregeling. Daarnaast kan je gebruik maken van een preventief budget om in te zetten voor je eigen vitaliteit. Jouw ontwikkeling staat bij LEVANTOgroepcentraal. Zo start je je carrière bij LEVANTOgroepmet een introductieprogramma en heb je tijdens je loopbaan veel keuze uit ons trainingsaanbod.

Wij zijn LEVANTOgroep. Wie ben jij?
We leren je graag kennen! Stuur ons je sollicitatie via de volgende link:

https://levantogroep.onlinevacatures.nl/vacature/solliciteren/300509

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan de Mirije van der Pijl (bedrijfsleider Brasserie Wijnandsrade) via info@brasseriewijnandsrade.nl of Jim Roijen (teammanager participatie) 06 – 54 91 62 10.